ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιερρακάκης: Τι συμφωνία υπέγραψε με τον Τούρκο ομόλογό του

Διάδωσέ το

 

«Πιερρακάκης: Τι συμφωνία υπέγραψε με τον Τούρκο ομόλογό του» είναι ο τίτλος του δελτίου ειδήσεων για σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικούς, που ετοίμασε και ανέβασε στον διαδικτυακό του χώρο το YouTube κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα” και εκφωνεί η Δασκάλα ΠΕ70, Λένα Μαγαλιού.

 

Για να μάθετε περισσότερα για τη συμφωνία που υπέγραψε ο Υπουργός Παιδείας κ. Πιερρακάκης με τον Τούρκο ομόλογό του, παρακολουθήστε το δελτίο:

Παρακολουθήστε τα προτεινόμενα δελτία ειδήσεων του καναλιού:

ΟΛΜΕ: Ενιαία κείμενα για τη β΄ φάση της αξιολόγησης

Τα Ενιαία κείμενα για τη β΄ φάση της αξιολόγησης ανακοίνωσε η ΟΛΜΕ. Τα κείμενα που προτείναι αφορούν εννιά δράσεις σε άξονες άξονες αξιολόγησης
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Οι εκπαιδευτικοί αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών/τριων μας σε ένα σχολείο συμπεριληπτικό, δημόσιο και δωρεάν, που δε θα διαχωρίζει τους μαθητές και τις μαθήτριες και θα τους προσφέρει ενιαία τη γνώση.
Κοινή διαπίστωση είναι ότι τα σχολεία λειτουργούν χάρη στη φιλοτιμία, στην προσπάθεια και στην προσφορά των εκπαιδευτικών, όπως έδειξε και η περίοδος της καραντίνας. Οι εκπαιδευτικοί, εκτός από τα διδακτικά τους καθήκοντα, διεκπεραιώνουν πλήθος άλλων εργασιών και δραστηριοτήτων, μη σχετικές με το παιδαγωγικό τους έργο, ενώ συνεχώς επιφορτίζονται και με νέα καθήκοντα.
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ προτείνει οι Σύλλογοι Διδασκόντων/ουσών να κρατήσουν ενιαία στάση με βάση τις θέσεις του κλάδου, προκειμένου να εμποδίσουν την κατηγοριοποίηση των σχολικών μονάδων, συμπληρώνοντας την πλατφόρμα του ΙΕΠ με τα παρακάτω ενιαία κείμενα:
  • Σχέδιο Δράσης 1ου άξονα. Άξονας 1: Διδασκαλία, μάθηση, αξιολόγηση.
  • Βελτίωση των μέσων διδασκαλίας και των συνθηκών μάθησης. Διερεύνηση της επίδρασης των συνθηκών εργασίας και των συνθηκών διαβίωσης των εκπαιδευτικών στην παιδαγωγική διαδικασία, στη διδασκαλία και τη μάθηση.
Στην διάρκεια της χρονιάς θα γίνει καταγραφή των…Συνεχίστε την είδηση πατώντας εδώ

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …