ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα σχολεία που θα έχουν Ψυχολόγους και Κοινωνικούς λειτουργούς (απόφαση)

Διάδωσέ το

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με την οποία καθορίζονται τα σχολεία (ομάδες σχολείων) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, στις οποίες θα ασκούν καθήκοντα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων και του κλάδου ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών για το σχολικό έτος 2022-2023.

Αναλυτικά η Απόφαση με τα σχολεία

Καθορισμός ομάδων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης στις οποίες ασκούν καθήκοντα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) του κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων και του κλάδου ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών για το σχολικό έτος 2022-2023.

Καθορίζουμε τις ομάδες σχολικών μονάδων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες ασκούν καθήκοντα μέλη Ε.Ε.Π. του κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων και του κλάδου ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών, για το σχολικό έτος 2022-2023, σύμφωνα με τον πίνακα του Παραρτήματος. Η κάλυψη των ανωτέρω θέσεων θα πραγματοποιηθεί με πρόσληψη μελών Ε.Ε.Π. από τους πίνακες κατάταξης του ΑΣΕΠ υποψηφίων μελών Ε.Ε.Π. του κλάδου ΠΕ23- Ψυχολόγων και του κλάδου ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αιρετός ΚΥΣΠΕ Αντωνιάδης: Τι είπε για αναπληρωτές και μόνιμους

Η απόφαση με τα σχολεία εδώ

Δείτε επίσης:

Διευθυντές σχολείων: Φρεσκάρισμα στα καθήκοντά τους πριν τις κρίσεις

Διευθυντής Εκπαίδευσης προς γονείς: Εμπιστοσύνη στους εκπαιδευτικούς και όχι εντάσεις, για να κάνουμε τη θετική διαφορά για τα παιδιά ΜΑΣ

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Πρώτο σχόλιο

  1. Ιωακείμ Ματθαιόπουλος

    Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία) στο Νότιο Αιγαίο (Δωδεκάνησα) γιατί δεν περιλαμβάνονται στη λίστα;

    Ευχαριστώ πολύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *