ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΙΕΠ: Ημερίδες για εκπαιδευτικούς και Συμβούλους Εκπαίδευσης Αττικής

Διάδωσέ το

Υπουργείο Παιδείας

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) σε συνεργασία με το Athens Lifelong Learning  Institute διοργανώνει δύο  ενημερωτικές Ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης  στο Ι.Ε.Π. και απευθύνονται σε: 

α) Συμβούλους Εκπαίδευσης Δασκάλων, Μαθηματικών, Φυσικών Επιστημών και Ειδικής  Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης Αττικής και  

β) εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας ΠΕ70, ΠΕ71, ΠΕ70.50 και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Μαθηματικών ΠΕ03 και Φυσικών Επιστημών ΠΕ04 καθώς και εκπαιδευτικούς των ως άνω  ειδικοτήτων που εργάζονται σε σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.  Αττικής, με στόχο τη διάχυση των εργαλείων και των αποτελεσμάτων του έργου.  

Ειδικότερα: 

Την Πέμπτη 14/12/23 και ώρα 10:00-13:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΙΕΠ  (Αν. Τσόχα 36,  Αμπελόκηποι, 4ος όροφος) η ενημερωτική Ημερίδα για Συμβούλους Εκπαίδευσης  Δασκάλων, Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών και Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής  Εκπαίδευσης Αττικής. 

Την Πέμπτη 14/12/23 και ώρα 16:00-19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Ι.Ε.Π. (Αν. Τσόχα 36,  Αμπελόκηποι, 4ος όροφος) η ενημερωτική Ημερίδα για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας  ΠΕ70, ΠΕ71, ΠΕ70.50 και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαθηματικών ΠΕ03 και Φυσικών  Επιστημών ΠΕ04 καθώς και εκπαιδευτικούς των ως άνω ειδικοτήτων που εργάζονται σε  σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. 

Επισημαίνονται τα εξής: 

  • Δεν καλύπτονται έξοδα μετακίνησης-διαμονής για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες  Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων/-ουσών ανά Ημερίδα είναι πενήντα (50) άτομα Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τη σειρά υποβολής της αίτησης  συμμετοχής, λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα της κατά το δυνατόν  ισοδύναμης εκπροσώπησης των επί μέρους ειδικοτήτων.

Διαδικασία Υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής  ηλεκτρονικά μέσω του μητρώου του Ι.Ε.Π. (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo)  ακολουθώντας την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα σχετική διαδικασία. Η δήλωση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Ν. 1599/86 για την ακρίβεια και  αλήθεια του περιεχομένου των δηλωθέντων στοιχείων καθώς και της πλήρους, ρητής και  ανεπιφύλακτης αποδοχής των όρων της παρούσης πρόσκλησης. Δεν θα γίνονται δεκτές  αιτήσεις που θα υποβληθούν με άλλον τρόπο στο Ι.Ε.Π. πέραν της υποβολής μέσω του  μητρώου του ΙΕΠ 

Προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής από  Παρασκευή 08-12-2023 και ώρα 17.00 έως Τρίτη 12-12-2023 και ώρα 17.00. 

Διαβάστε την πλήρη Πρόσκληση και το  Πρόγραμμα 

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …