ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εφαρμογές σχολικής τάξης για δωρεάν επικοινωνία με mail και sms με τους γονείς

Διάδωσέ το

Εφαρμογές σχολικής τάξης για δωρεάν επικοινωνία με mail και sms με τους γονείς

ClassTag

Το ClassTag προσφέρει  δωρεάν υπηρεσία επικοινωνίας με τους γονείς .  Επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  και SMS   στους  γονείς από έναν εύχρηστο και απλό   πίνακα ελέγχου στον υπολογιστή σας.

Η διαδικασία εγγραφής είναι  απλή και δωρεάν. Επιλέγετε την ιδιότητά σας( εκπαιδευτικός), δίνετε όνομα στην τάξη σας και καταχωρείτε ονόματα μαθητών  ( μπορεί να είναι  μόνο τα αρχικά ) και τα mail και τηλέφωνα των γονέων τους. Η διαδικασία αποστολής μηνύματος ή sms είναι εξαιρετικά απλή.

Mην ξεχάσετε να ρυθμίσετε τη γλώσσα και την ώρα ζώνης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ classtag

 

 Remind

Το Remind  είναι μια δωρεάν, εύχρηστη εφαρμογή για αποστολή δωρεάν υπενθυμίσεων και μηνυμάτων σε  γονείς αλλά και σε μαθητές.

Με τη βοήθεια του remind οι γονείς ή και οι μαθητές μπορούν να λαμβάνουν μηνύματα στο mail τους ή στις κινητές τους συσκευές, για θέματα   σχολικής τάξης ή του σχολείου: απουσίες, καθήκοντα, υπενθυμίσεις, έκτακτες καταστάσεις και άλλα.

Τα μηνύματα αυτά μπορούν να σταλούν από τον προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το κινητό.

Τα μηνύματα μπορούν να τα λάβουν άτομα ή ομάδες που έχουν καταχωριστεί αφού προηγουμένως έχει δημιουργηθεί ένας λογαριασμός  στο remind . Μπορεί ακόμη να σταλούν και φωνητικά μηνύματα 15 δευτερολέπτων.

Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό τάξης ή σχολείου πρέπει να επιλέξετε  κατά την αρχική σας εγγραφή «εκπαιδευτικός»

Το remind δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές και γονείς να απαντήσουν σε κάποια υπενθύμιση του εκπαιδευτικού σε χρονικά όρια που μπορεί να προσδιορίσει ο ίδιος ο εκπαιδευτικός.

Είναι μια πολύ καλή εφαρμογή που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό  τη σχολική εργασία.
Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην εφαρμογή.

 

Δείτε επίσης

Βλέπω και Συζητώ: το πρόγραμμα ταινιών μικρού μήκους που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

Διάδωσέ το Βλέπω και Συζητώ: το πρόγραμμα ταινιών μικρού μήκους που ανοίγει συζητήσεις από τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *