ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταθέσεις μονίμων – Αιτήσεις ως τις 31/10: Οδηγίες, ενημέρωση και συμβουλές από τον Νεκτάριο Κορδή

Διάδωσέ το

 

Μεταθέσεις μονίμων – Αιτήσεις ως τις 31/10: Οδηγίες, ενημέρωση και συμβουλές από τον Νεκτάριο Κορδή

 

Στο διαδικτυακό κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα” και μέσα από το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Από το Βήμα του Αιρετού”, η Λαύρα Αργυροπούλου (ΠΕ 61 ΕΑΕ) συνομιλεί με τον κ. Νεκτάριο Κορδή, εκπαιδευτικό – μέλος του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. με την παράταξη ΣΥΝ.Ε.Κ., ο οποίος μας ενημερώνει για τις μεταθέσεις των μονίμων εκπαιδευτικών.

 

Επικοινωνήστε με το κανάλι στο ekpaideutikonendiapheronta@gmail.com και κάντε εγγραφή εδώ – Πατήστε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέες αναρτήσεις!

Βρείτε και ακολουθήστε τη σελίδα του καναλιού στο Facebook εδώ

Μη χάσετε τις τηλεσυζητήσεις του καναλιού “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα”:

 

Κόπτσης: Ανακοίνωση σχετικά με φερόμενη ρατσιστική αντιμετώπιση μαθητή από διευθυντή σχολείου
Ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ κ. Α. Κόπτσης για φερόμενο περιστατικό σε σχολείο
Το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, κ. Αλεξάνδρου Κόπτση, εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση: Μετά από ανάρτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης σχετικά με φερόμενη ρατσιστική αντιμετώπιση μαθητή από διευθυντή σχολείου στο πλαίσιο του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, το Υπουργείο Παιδείας προέβη άμεσα στη διερεύνηση του αναφερόμενου περιστατικού αλλά δεν εντοπίστηκε καμία σχετική αναφορά ή καταγγελία. Παράλληλα, υπήρξε επικοινωνία με τον αναφέροντα το περιστατικό στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά ουδεμία πληροφορία δόθηκε για περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού. Εφόσον δοθεί οποιοδήποτε συγκεκριμένο στοιχείο για την εν λόγω αναφορά, θα κινηθούν αμέσως όλες οι διαδικασίες. Το Υπουργείο Παιδείας αγωνίζεται καθημερινά για ένα σχολείο συμπεριληπτικό, το οποίο παρέχει σε όλες και όλους ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *