ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντωνιάδης Αναστάσιος: Πιστεύω σε ένα μίγμα παλιών και νέων συναδέλφων, μίγμα εμπειρίας και πτυχίων

Διάδωσέ το

 

Αντωνιάδης Αναστάσιος: Πιστεύω σε ένα μίγμα παλιών και νέων συναδέλφων, μίγμα εμπειρίας και πτυχίων

 

Στο διαδικτυακό κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα” και μέσα από το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Από το Βήμα του Αιρετού”, η Λαύρα Αργυροπούλου (ΠΕ 61 ΕΑΕ) συνομιλεί με τον κ. Αναστάσιο Αντωνιάδη, δάσκαλο και υποψήφιο Αιρετό ΚΥΣΠΕ στις επικείμενες εκλογές με την παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε., ο οποίος τονίζει πως πρέπει να λυθεί σύντομα το ζήτημα της στέγασης των εκπαιδευτικών σε τουριστικές περιοχές και εκείνο της γραφειοκρατίας. Μέρος του λόγου του αφορά και στις επικείμενες εκλογές ανάδειξης των Αιρετών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων. Ο κ. Αντωνιάδης υποστηρίζει πως στις εκλογές Αιρετών, γενικότερα, ο καθένας θέτει τα δικά του κριτήρια επιλογής υποψηφίων, το σημαντικότερο είναι όμως να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία.

Επικοινωνήστε με το κανάλι στο ekpaideutikonendiapheronta@gmail.com και κάντε εγγραφή εδώ – Πατήστε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέες αναρτήσεις!

Βρείτε και ακολουθήστε τη σελίδα του καναλιού στο Facebook εδώ

Μη χάσετε τις τηλεσυζητήσεις του καναλιού “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα”:
Με νέο τρόπο θα βαθμολογούν τα σχολεία οι Συντονιστές
Πλαίσιο κριτηρίων ετοιμάζει το ΙΕΠ, σύμφωνα με το οποίο οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου θα βαθμολογούν τα σχολεία κατά τη διαδικασία της εξωτερικής αξιολόγησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του fresh-education, μετά από τις μεγάλες αποκλίσεις -διαφοροποιήσεις βαθμολογιών που έβαλαν Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου στα σχολεία κατά το σχολικό έτος 2021 -2022 και τις διαμαρτυρίες διευθυντών σχολείων προς την ηγεσία του ΥΠΑΙΘ, το ΙΕΠ ετοιμάζει ένα κοινό πλαίσιο κριτηρίων σύμφωνα με το οποίο θα μπαίνουν οι βαθμολογίες από τους Συντονιστές.
Στόχος της κίνησης αυτής είναι: να μην παίρνει άλλο σχολείο 5αρι και άλλο 10αρι για το ίδιο αποτέλεσμα τα ενιαία κείμενα να μην βαθμολογούνται με 8αρια και 9αρια και να παίρνουν κάποιες φορές και μεγαλύτερη βαθμολογία από σχολεία που κατέθεσαν σχέδια δράσης να “ελεγχθούν” οι συντονιστές που είτε δεν έβαλαν καθόλου βαθμολογία, είτε έγραψαν 2-3 λέξεις στις αξιολογήσεις των σχολείων τους, είτε έκαναν πολύ copy paste, είτε οτιδήποτε άλλο.
Σχολεία – Προγραμματισμός: Έκλεισε η πλατφόρμα. Κόπτσης: Καμία παράταση
Κλειστή είναι από σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου η πλατφόρμα του ΙΕΠ για την κατάθεση του Συλλογικού Προγραμματισμού από τα σχολεία. H προθεσμία για την ανάρτηση του Συλλογικού Προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου στην πλατφόρμα του ΙΕΠ ήταν μέχρι χθες Πέμπτη 20/10. Σύμφωνα με πληροφορίες του fresh-education, ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ κ. Αλ. Κόπτσης είχε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες ότι δεν θα υπάρξει καμία παράταση και αυτή τη φορά όλα τα χρονοδιαγράμματα της αξιολόγησης πρέπει να τηρηθούν. “Θέλουμε τάξη, όταν λέμε κάτι πρέπει να το τηρούμε”, είχε τονίσει προς τις διευθύνσεις των σχολείων.
Το Χρονοδιάγραμμα Υποβολών στην Ψηφιακή Πλατφόρμα του Ι.Ε.Π.-Σχολικό έτος 2022-23
Ο Διευθυντής ή η Διευθύντρια: 1. Συλλογικός Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου 20 Οκτωβρίου 2022 2. Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης 25 Ιουνίου 2023
Οι Συντονιστές Ομάδων Δράσης: Α. Σχεδιασμός Δράσης 10 Δεκεμβρίου 2022 Β. Υλοποίηση της Δράσης 30 Μαΐου 2023 Γ. Αποτίμηση της Δράσης 30 Μαΐου 2023

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *