ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κεραμέως: Fake news η αποστολή e-mail για προεκλογική καμπάνια από δομή του ΥΠΑΙΘ

Διάδωσέ το

 

Η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως απαντά πως είναι fake news η αποστολή e-mail για προεκλογική καμπάνια από δομή του Υπουργείου Παιδείας, δηλαδή ψευδής είδηση, και αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος της. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το οπτικοακουστικό δελτίο ειδήσεων που ετοίμασε το διαδικτυακό κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα” και εκφωνεί η Δασκάλα ΠΕ 70, Λένα Μαγαλιού.

Μεταβείτε στον διαδικτυακό χώρο του καναλιού από εδώ και κάντε εγγραφή

Αναζητήστε και ακολουθήστε τη σελίδα του καναλιού στο Facebook εδώ

 

Πρόσφατα δελτία ειδήσεων του καναλιού που πρέπει να παρακολουθήσετε:

………………………

Σχολεία: Συγκέντρωση και προβολή εκπαιδευτικού υλικού STEM και STEAM
Η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Καινοτομίας απευθύνει πρόσκληση στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (δημόσια και ιδιωτικά), προκειμένου να καταθέσουν πρωτότυπο υλικό από εκπαιδευτικές επισκέψεις-εκδρομές, καθώς και υλικό προβολής έργων (project) τύπου STEM και STEAM που εκπονούνται ή έχουν ήδη εκπονηθεί από αυτά.
Το υλικό που αναφέρεται σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές επισκέψεις-εκδρομές θα περιλαμβάνει κείμενα μαθητών έκτασης έως τριακόσιες (300) λέξεις, φωτογραφίες (μέχρι πέντε εικόνες ανά επίσκεψη), βίντεο (μέχρι δύο βίντεο ανά επίσκεψη σε μορφή συνδέσμου που θα έχει αναρτηθεί σε εξωτερικό κανάλι) και καλλιτεχνικές εργασίες (σε μορφή εικόνας ή βίντεο, μέχρι δύο ανά επίσκεψη). Επισημαίνεται ότι το εν λόγω υλικό θα αναρτάται στον ιστότοπο https://edu-gate.minedu.gov.gr/ στην κατηγορία Καινοτομία.
Τα STEM και τα STEAM έργα (project) προσεγγίζουν διαθεματικά την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά. Το υλικό προβολής αυτών θα περιλαμβάνει κείμενα μαθητών έκτασης έως τριακόσιες (300) λέξεις, φωτογραφίες (μέχρι πέντε εικόνες ανά έργο), βίντεο (μέχρι δύο βίντεο ανά έργο σε μορφή συνδέσμου που θα έχει αναρτηθεί σε εξωτερικό κανάλι) και καλλιτεχνικές εργασίες (μέχρι δύο ανά έργο), το οποίο επίσης θα αναρτάται στον…συνεχίστε την είδηση εδώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …