ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Εξ αποστάσεως σπουδές στη Διοίκηση

Διάδωσέ το

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Εξ αποστάσεως σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου

Σπουδές στη Διοίκηση

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), δημόσιο καινοτόμο και ψηφιακό με εξειδίκευση στις σπουδές εξ αποστάσεως, έχει ήδη συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης. Αποστολή του είναι να καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων όσοι αναζητούν ευελιξία στις σπουδές τους χωρίς αποκλεισμούς και περιορισμούς. Στο ΑΠΚΥ σπουδάζεις στον δικό σου ρυθμό, από τον προσωπικό σου χώρο, στον δικό σου χρόνο και έχεις να επιλέξεις από 27 Προγράμματα Σπουδών σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε κλάδους αιχμής. 

Τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών που το ΑΠΚΥ προσφέρει στους τομείς της Διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τάσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, στις προκλήσεις των επιχειρήσεων και οργανισμών. Προσφέρουν στους απόφοιτους θεωρητικές και εφαρμοσμένες γνώσεις για επαγγελματική σταδιοδρομία και εξέλιξη σε κάθε κλάδο και οργανισμό του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Μέσα από το διαδραστικό εκπαιδευτικό μοντέλο, οι φοιτητές αναπτύσσουν επαγγελματικά αξιοποιήσιμες δεξιότητες, όπως αναλυτικές και ηγετικές ικανότητες, ερευνητικές δεξιότητες, λογική/κριτική σκέψη. 

Για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, τα εξ αποστάσεως προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών προσφέρουν ευρείες εναλλακτικές επαγγελματικές προοπτικές:

Όλα τα Προγράμματα προσφέρουν τις Θεματικές τους Ενότητες (μαθήματα) ως ανεξάρτητες-αυτοτελείς, χωρίς να χρειάζεται η φοίτηση στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών. 

Στο ΑΠΚΥ, όλες οι εκπαιδευτικές διεργασίες πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως. Κύριο εκπαιδευτικό εργαλείο είναι η Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης eClass, ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό περιβάλλον μάθησης, το οποίο προσομοιώνει τις παραδοσιακές αίθουσες και συνθήκες διδασκαλίας και υποστηρίζει την ουσιαστική και αποτελεσματική αλληλεπίδραση φοιτητών και διδασκόντων. Το ΑΠΚΥ αξιοποιεί παιδαγωγικές μεθόδους κατάλληλες για ενήλικες φοιτητές, τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογές τηλεκπαίδευσης, εικονικά εργαστήρια και εργαλεία σύγχρονης και ασύγχρονης συνεργασίας, ώστε το έμπειρο και διεθνώς διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό να προσφέρει αποτελεσματική καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξη στους φοιτητές. Οι σπουδές δεν απαιτούν φυσική παρουσία, καθώς και οι τελικές εξετάσεις πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικά μέσα από τον προσωπικό χώρο του κάθε φοιτητή.

Το ΑΠΚΥ έχει προσιτό κόστος φοίτησης με οικονομικές διευκολύνσεις και διασφαλίζει μειώσεις διδάκτρων για ομάδες του πληθυσμού (π.χ. πολύτεκνοι, μονογονείς, απόφοιτοι του ΑΠΚΥ που συνεχίζουν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο, άνεργοι).

Η υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ ως τις 30 Μαΐου 2023. 

Το ΑΠΚΥ είναι ισότιμο και ομοταγές ως προς τα ελληνικά πανεπιστήμια και οι τίτλοι σπουδών που απονέμει αναγνωρίζονται από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες του.

www.ouc.ac.cy |+357 22411600/711 | admissions@ouc.ac.cy

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …