ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κεραμέως: Δεν έστειλα e-mail για προεκλογική καμπάνια από δομή του Υπουργείου Παιδείας

Διάδωσέ το

 

αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Δεν μπορεί να είμαι υποψήφια στον Β. Τομέα Αθηνών και να ψάχνω ψήφους στην Καβάλα, είπε η κ Κεραμέως. Δεν εστάλη ποτέ τέτοιο e-mail από δομή του Υπουργείου Παιδείας, είναι fake news. Είναι προσωπικό μου e-mail που εστάλη σε μία βάση δεδομένων. Το e -mail αυτό στάλθηκε σε  παραλήπτη που συναίνεσε μέσω της ιστοσελίδας μου να γραφτεί στο Newsletter.

Τα παραπάνω δήλωσε η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως στο ρ/σ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και τη Ν.Λυμπεράκη για την καταγγελία  ότι έκανε προεκλογική καμπάνια μέσω των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Η καταγγελία ότι η Ν. Κεραμέως κάνει προεκλογική καμπάνια μέσω των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης

Για αντιδημοκρατικές πρακτικές αλλά και καταστρατήγιση του θεσμικού της ρόλου ως υπουργού Παιδείας κατηγόρησε την Νίκη Κεραμέως η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας, Ελένη Σακαλή. Όπως κατήγγειλε μιλώντας στο ραδιόφωνο Kavalanews 102.8, το μεσημέρι της Δευτέρας εστάλη ένα e-mail στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Καβάλας με το οποίο καλούσε τους εκπαιδευτικούς να ψηφίσουν ΝΔ, κάνοντας επί της ουσίας προεκλογική καμπάνια μέσω των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης. Σημειωτέον ότι το e-mail το υπογραφεί η ίδια η Κεραμέως ως υπουργός και όχι ως υποψήφια με το κόμμα της ΝΔ.

Μεταξύ άλλων το ηλεκτρονικό μήνυμα αναφέρει «οι εκλογές της 21ης Μαίου θα κρίνουν πώς θα προχωρήσει η Ελλάδα στο μέλλον. Για να συνεχίσει με βήματα σταθερά τολμηρά μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ στο δρόμο που χαράξαμε μαζί».

«Εδώ υπάρχει καταπάτηση των θεσμών. Καταστρατήγηση του θεσμικού της ρόλου. Είναι πλέον ζήτημα δημοκρατίας. Και πλέον δεν μιλάμε για αντιπαιδαγωγικές πρακτικές, μιλάμε για αντιδημοκρατικές πρακτικές» είπε η κ. Σακαλή, προχωρώντας στην εκτίμηση ότι το συγκεκριμένο e-mail εστάλη στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης Καβάλας προκειμένου να προωθηθεί στα σχολεία. «Διαφορετικά για ποιο λόγο η υπουργός Παιδείας στέλνει τέτοια e-mail διερωτήθηκε σκωπτικά.

Δείτε επίσης:

Άδειες και διευκολύνσεις Δημοσίων Υπαλλήλων (Διευκρινίσεις επί διατάξεων)

Σχολεία: Συγκέντρωση και προβολή εκπαιδευτικού υλικού STEM και STEAM

Οδηγίες για εγγραφή επιτυχόντων στην Α΄ τάξη Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και Α΄ τάξη Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου

Υπουργείο Παιδείας: Σχεδόν καθολική συμμετοχή στην “Ελληνική PISA”

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …