ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διευθυντές Εκπαίδευσης: 9.000 ευρώ έχουν πάρει μετά από 18 μήνες παράτασης

Διάδωσέ το

Θητεία διευθυντών/διευθυντριών εκπαίδευσης:Μέχρι πότε θα παρατείνεται η παρανομία;

Με την υπ’ αριθμ. 711/2016 απόφαση του ΣτΕ, ο νόμος 4327/2015 για την επιλογή των νυν διευθυντών/διευθυντριών εκπαίδευσης κρίθηκε αντισυνταγματικός. Αντί λοιπόν, να οδηγηθούν στην απομάκρυνση, τους παρατάθηκε η θητεία με απόφαση του κ. Γαβρόγλου, αγνοώντας απροκάλυπτα την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου!

Και βέβαια, η νέα υπουργός κ. Κεραμέως, ενώ όφειλε να τους παύσει αμέσως, συνέχισε σιωπηρώς την παράνομη παράτασή τους με τη δικαιολογία της έλλειψης νέου νομοθετικού πλαισίου.

Η θητεία τους, ως γνωστόν, έληξε την 31η Ιουλίου του 2018! Από τότε πέρασαν 18 μήνες και οι συνάδελφοι παραμένουν στις θέσεις τους εντελώς παράνομα, εκδίδοντας μάλιστα πληθώρα αποφάσεων, δίνοντας το δικαίωμα σε κάθε ενδιαφερόμενο/η και θιγόμενο/η που έχει έννομο συμφέρον να προσφύγει στη δικαιοσύνη!!

Αξιότιμη κυρία υπουργέ της παιδείας, ο ελληνικός λαός σας επέλεξε για να σταματήσετε και όχι να παρατείνετε την ανομία! Η θητεία των 116 διευθυντών/διευθυντριών εκπαίδευσης δεν θα έπρεπε να παραταθεί ούτε για ένα δευτερόλεπτο και ήδη διανύουν τον 18ο μήνα παράτασης, που εκτός των άλλων, τους/τις έχει αποφέρει και το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 9.000 ευρώ!!!(18μήνες Χ 500ευρώ επίδομα θέσης=9.000)

«Λίφτινγκ» αργιών στα σχολεία: Τι απάντησε η Σoφία Ζαχαράκη

leconomidis.blogspot.com

Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

 

Δείτε επίσης

Τα “Τέμπη” των υπηρεσιακών συμβουλίων επιλογής στελεχών…

Διάδωσέ το Τα “Τέμπη” των υπηρεσιακών συμβουλίων (επιλογής στελεχών) , οι συνεντεύξεις και η υπηρεσιακή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *