ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χ. Κεφαλίδου σε Κεραμέως: Δεν είχατε δεσμευτεί για την αποκατάσταση των Σχολικών Συμβούλων και την αλλαγή του 4547/18;

Διάδωσέ το

Απόσπασμα από την ομιλία της Χ. Κεφαλίδου ( ΚΙΝΑΛ)  στην ομιλίας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων – Ν/Σ Υπ. Παιδείας: ΑΔΙΠ, ΕΛΚΕ και άλλες διατάξεις – 4η Συνεδρίαση-(βίντεο)

Αντί να συζητάμε την αποκέντρωση των αρμοδιοτήτων στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, ώστε αυτές να ασχολούνται με τις μεταθέσεις μονίμων και τις προσλήψεις αναπληρωτών, τη διαχείριση χρημάτων, τα επιμορφωτικά προγράμματα, συζητάμε υπαρκτά μεν, ΑΛΛΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της εκπαίδευσης.

Ανοίξαμε συζήτηση για σοβαρότατα ζητήματα, αντικείμενο όμως άλλου νομοσχεδίου που θα αφορά την α’ βάθμια και β’ βάθμια εκπαίδευση. Η συζήτησή εδώ αδικεί και τα ίδια τα θέματα και στερεί χρόνο από μια διεξοδική συζήτηση και με την Πανεπιστημιακή κοινότητα, ώστε όλοι να διαμορφώσουμε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το τι χρειαζόμαστε, τι περιμένουμε και τι μπορούμε να κάνουμε με τα πανεπιστήμιά μας!

Μπήκαμε αναγκαστικά (αφού υπάρχουν τα κεφάλαια Γ και Δ) στο σχέδιο νόμου, στη συζήτηση για τη δευτεροβάθμια και πρωτοβάθμια εκπαίδευση, χωρίς να αναφερθούμε καθόλου στην αναποτελεσματική διοίκηση που υπάρχει, χωρίς να γίνει συζήτηση για τους εξ αποστάσεως συντονιστές εκπαίδευσης, τους παράνομους διευθυντές εκπαίδευσης που κρατάτε με παράταση, τις δομές διοίκησης α’ βάθμιας και β’ βάθμιας εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

«Λίφτινγκ» αργιών στα σχολεία: Τι απάντησε η Σoφία Ζαχαράκη

Έχουν περάσει έξι μήνες και η αντιμεταρρύθμιση Γαβρόγλου είναι εδώ παρούσα!!!!!

Δεν είχατε δεσμευτεί και προεκλογικά και στις προγραμματικές για την αποκατάσταση των Σχολικών Συμβούλων;

Δεν είχατε δεσμευτεί ότι θα αλλάζατε τον απαράδεκτο νόμο 4547/2018 για τις δομές;

Μας είπατε στη συνάντησή μας στο Υπ. Παιδείας ότι πριν τα Χριστούγεννα θα νομοθετούσατε. Μετά είπατε με τον νέο χρόνο, τον Ιανουάριο, με αυτοτελές νομοσχέδιο για δομές και πρωτοβάθμια – δευτεροβάθμια.

Πότε το προγραμματίζετε τελικά; Με αυτή την κατάσταση θα πάει η εκπαίδευση στη σχολική χρονιά 2020-21;

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Πρώτο σχόλιο

  1. να τεκμηριώσει αυτή η κυρία πως βγάζει το συμπέρασμα πως οι δομές του 4547 είναι απαράδεκτες. Μήπως μελέτησε τις εκθέσεις απολογισμού και προγραμματισμού των ΠΕΚΕΣ της χώρας; Ήλθε σε επαφή καθόλου με τους Σ.Ε.Ε. [Άραγε ξέρει τι σημαίνουν τα αρχικά;] με τους οργανωτικούς των ΠΕΚΕΣ ή μιλά μόνο με τους ανεγκέφαλους που απέμειναν στην ΠΕΣΣ; Άραγε γνωρίζει πως πέρα από τα όντως υπαρκτά προβλήματα υποδομών και προσωπικού, στα περισσότερα ΠΕΚΕΣ παράγεται ποιοτικό και έντονα ενδιαφέρον έργο επιμόρφωσης και στήριξης του εκπαιδευτικού στο καθημερινό του έργο;
    Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Γιαυτό αυτό το κόμμα θα καταντήσει απόκομμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *