ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοτικά / lockdown: Θα “σπάσουν” τα μεγάλα τμήματα μαθητών σε διαθέσιμες αίθουσες της β/θμιας;

Διάδωσέ το

Τα πολυπληθή τμήματα των δημοτικών σχολείων, που σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες θα παραμείνουν ανοικτά, θα μπορούν να “σπάσουν” και να γίνονται μαθήματα στις πολλές διαθέσιμες αίθουσες σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης;

Έκτακτο διάγγελμα θα κάνει ο πρωθυπουργός αύριο Πέμπτη (05.11) στις 12:00 το μεσημέρι για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα.

Τα τελευταία νούμερα του ΕΟΔΥ με 2646 νέα κρούσματα φαίνεται να αναγκάζει την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει δεκτή εισήγηση των λοιμωξιολόγων για γενικό lockdown στη χώρα.

Το καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα για έναν μήνα προανήγγειλε ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε ο ίδιος ότι αύριο Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει ολικό lockdown στη χώρα το οποίο θα διαρκέσει ένα μήνα.

Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων σύμφωνα με τον Υπ. Υγείας είναι να κλείσουν γυμνάσια και λύκεια σε όλη τη χώρα και να μείνουν ανοικτά τα δημοτικά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, τα πολυπληθή τμήματα των δημοτικών σχολείων, που σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες θα παραμείνουν ανοικτά, θα μπορούν να “σπάσουν” και να γίνονται μαθήματα στις πολλές διαθέσιμες αίθουσες σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα υπάρχουν;  Έστω και για αυτό το διάστημα ενός μήνα, προς όφελος της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών εν μέσω πανδημίας

Ως γνωστό για το θέμα η Υπουργός και η υφυπουργός Παιδείας είχαν ενημερώσει σε σχετικές ερωτήσεις ότι το μεγάλο πρόβλημα για το “σπάσιμο” των τμημάτων ήταν ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες αίθουσες.

fresh-education.gr

Πάνω από 10.000 εκπαιδευτικοί ενημερώνονται καθημερινά από το  fresh education.gr,  βρείτε εδώ τη σελίδα του στο f/b

Δείτε επίσης

Τα “Τέμπη” των υπηρεσιακών συμβουλίων επιλογής στελεχών…

Διάδωσέ το Τα “Τέμπη” των υπηρεσιακών συμβουλίων (επιλογής στελεχών) , οι συνεντεύξεις και η υπηρεσιακή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *