ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΣΕΠίτες του 2008: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την οριστική δικαίωση

Διάδωσέ το

 

ΑΣΕΠίτες του 2008: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την οριστική δικαίωση…Ο αποκλεισμός του διορισμού μας από ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται πλέον από τη ΝΔ λένε οι επιτυχόντες εκπαιδευτικοί του διαγωνισμού ΑΣΕΠ του 2008. Για περισσότερα παρακολουθήστε το βίντεο και τα όσα μας ανακοινώνει ο Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Βασίλης Αμπαρτζής από το διαδικτυακό κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα”.

Βρείτε το διαδικτυακό / youtube κανάλι «Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα» εδώ και κάντε εγγραφή!

Ακολουθήστε εδώ τη σελίδα του καναλιού στο Facebook και πατήστε την ένδειξη“μου αρέσει”!

 

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις:

 

Προκήρυξη ΑΣΕΠ αναπληρωτών: Παρακολουθήστε τα διαφωτιστικά και καθοδηγητικά βίντεο του καναλιού με οδηγίες και επισημάνσεις:

 

Παρακολουθήστε τις δύο πιο πρόσφατες τηλεσυζητήσεις με αιρετούς στο κανάλι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Κεραμέως: “Το έχω αγαπήσει πολύ το Υπουργείο Παιδείας”

“Το έχω αγαπήσει πολύ το Υπουργείο Παιδείας “, είπε η Ν. Κεραμέως σε συνέντευξη που έδωσε στη HuffPost Greece. Η συνολική αναβάθμιση της εκπαίδευσης από κάτω προς τα πάνω είναι το πιο σημαντικό που έγινε κατά τη διάρκεια της θητείας της, είπε η Υπουργός Παιδείας. “Αυτό που κάναμε τέσσερα χρόνια τώρα είναι μια μεταρρυθμιστική τομή. Οι μεταρρυθμίσεις μας βασίστηκαν σε δεδομένα και πρακτικές και από άλλες χώρες. Πήραμε καλές πρακτικές από πολλές χώρες, όπως από την Εσθονία, την Γαλλία , την Αγγλία, την Γερμανία και συνθέσαμε ένα σύνολο αλλαγών που λαμβάνει υπόψη και τις ιδιαιτερότητες της χώρας μας”, είπε η Νίκη Κεραμέως. “Πιστεύω ότι η Παιδεία είναι η μεγαλύτερη και η πιο μακροπρόθεσμη…δείτε εδώ ολόκληρη την είδηση

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …