ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μόνιμοι διορισμοί το 2023: Θα γίνουν άραγε και με ποιον τρόπο (Γραπτός ΑΣΕΠ ή όχι;);

Διάδωσέ το

 

Προκήρυξη αναπληρωτών, μόνιμοι διορισμοί, αξιολόγηση, ομηρία, αποχή, απεργία νεοδιόριστων είναι τα θέματα που πλαισιώνουν την σημερινή εκπομπή!

Το Fresh Education σας παρουσιάζει και πάλι τη διαδικτυακή εκπομπή “Από το Βήμα του Αιρετού” του Youtube καναλιού “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα”, που στέκεται δίπλα στους εκπαιδευτικούς και ενημερώνει τους συναδέλφους του εργασιακού κλάδου ή και όσους γενικότερα δείχνουν ενδιαφέρον να ενημερώνονται για θέματα σχετικά με την Εκπαίδευση και την Παιδεία.

Καλεσμένος της εκπομπής αυτή τη φορά είναι ο γνώριμος στο κοινό, ο κ. Νεκτάριος Κορδής,  αιρετός και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ή Ο.Λ.Μ.Ε.). Την εκπομπή παρουσιάζει η κ. Λαύρα Αργυροπούλου, Νηπιαγωγός Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Στην εκπομπή διεξάγεται μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεσυζήτηση, μεταξύ της παρουσιάστριας και του καλεσμένου, για φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

Παρακολουθήστε μέχρι το τέλος το  βίντεο την ενημέρωση και τις απόψεις του κ. Κορδή:

Βρείτε το διαδικτυακό κανάλι «Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα» εδώ και κάντε εγγραφή!

Ακολουθήσετε τη Facebook σελίδα του καναλιού εδώ και πατήστε “μου αρέσει”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Προκήρυξη ΑΣΕΠ αναπληρωτών: Παρακολουθήστε τα διαφωτιστικά και καθοδηγητικά βίντεο του καναλιού με οδηγίες και επισημάνσεις:

Ανακοίνωση της ΟΛΜΕ: Για τη μη συγκρότηση των ΑΠΥΣΔΕ Βορείου & Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης, Πελοποννήσου

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Βρισκόμαστε στα μέσα Μαρτίου και 4 ΑΠΥΣΔΕ της χώρας (Πελοποννήσου, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης), δεν έχουν ακόμη συγκροτηθεί ενώ θα έπρεπε η συγκρότησή τους ήδη να είχε πραγματοποιηθεί από τον Δεκέμβριο του προηγούμενου ημερολογιακού έτους 2022! Η καθυστέρηση συγκρότησης των ΥΣ παραβιάζει σαφή διάταξη του ΠΔ 1/2003, που στο άρθρ. 10 παραγρ. 2 αναφέρει ότι: «2. Οι αποφάσεις συγκρότησης των συμβουλίων εκδίδονται εντός του μηνός Δεκεμβρίου κάθε δεύτερου έτους. …». Τώρα ολοκληρώνεται το 1ο δεκαήμερο του Μαρτίου 2023 και δεν υπάρχει συγκρότηση για ΑΠΥΣΔΕ 4 περιφερειών…για περισσότερα πατήστε εδώ

Δείτε επίσης:

Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και ΠΕΚΕΣ δεν έχουν δημοσιεύσει την δική τους αξιολόγηση

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …