ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξιολόγηση: Θέλουμε συμβούλους και διευθυντές, αρωγούς και συνεργάτες, όχι να τους φοβόμαστε

Διάδωσέ το

 

Αξιολόγηση: Θέλουμε συμβούλους και διευθυντές , αρωγούς και συνεργάτες των εκπαιδευτικών, όχι να τους φοβόμαστε, αναφέρει ο κ. Πέτρος Τσάπες, Αιρετός του ΑΠΥΣΔΕ Ηπείρου, καλεσμένος της εκπομπής “Από το Βήμα του Αιρετού”, την οποία διεξάγει, επιμελείται και προβάλλει το διδικτυακό κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα”, με παρουσιάστρια τη Νηπιαγωγό Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ΠΕ61, κ. Λαύρα Αργυροπούλου. Διεξάγεται μια πολύ ωραία συζήτηση κατά την οποία αναδεικνύονται πτυχές της αξιολόγησης που δεν έχουν έως τώρα τεθεί επί τάπητος είτε σε εκπομπές είτε σε άρθρα των διαφόρων κόμβων ενημέρωσης περί θεμάτων σχετικών με τον χώρο της εκπαίδευσης.

 

Παρακολουθήστε την εκπομπή μέχρι το τέλος:

Μεταβείτε στο διαδικτυακό κανάλι «Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα» από εδώ και κάντε εγγραφή!

Ακολουθήστε εδώ τη σελίδα του καναλιού στο Facebook και πατήστε “μου αρέσει”!

Προκήρυξη ΑΣΕΠ αναπληρωτών: Παρακολουθήστε τα διαφωτιστικά και καθοδηγητικά βίντεο του καναλιού με οδηγίες και επισημάνσεις:

Φίλης: Το Υπουργείο Παιδείας έχει μετατραπεί σε κέντρο εξυπηρέτησης και προώθησης ιδιωτικών συμφερόντων
Για την πανηγυρική εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΔΕ Πειραιά σε συνεργασία με ιδιωτικά σχολεία, ο τομεάρχης Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ν. Φίλης, δήλωσε:
Γνωρίζαμε ότι επί ημερών Κεραμέως το υπουργείο Παιδείας έχει μετατραπεί σε κέντρο εξυπηρέτησης και προώθησης ιδιωτικών συμφερόντων. Δεν περιμέναμε όμως ότι θα το διαφήμιζε κιόλας, ανενδοίαστα και με υπερηφάνεια. Σε μια τέτοια συγκυρία! Να όμως που διαψευστήκαμε. Το πηγάδι δεν φαίνεται να έχει πάτο.

Στον Πειραιά ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εν μέσω θρήνου για το χαμό τόσων νέων ανθρώπων στα Τέμπη, οργανώνει πανηγυρική εκδήλωση για την προσφορά της ιδιωτικής εκπαίδευσης σε συνεργασία με τα ιδιωτικά σχολεία της περιοχής! Προφανώς κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας -δεν λαμβάνονται αλλιώς τέτοιες πρωτοβουλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Σε μια περιοχή με μύρια όσα προβλήματα, με χαμηλά εισοδήματα, με φτωχοποίηση…Συνεχίστε την είδηση εδώ

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …