ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξιολόγηση: Στον αέρα οι πρώτες εκθέσεις “βόμβα” των σχολείων

Διάδωσέ το

Η πλατφόρμα του ΙΕΠ δέχεται κανονικά  τις συγκεκριμένες εκθέσεις που καταθέτουν τα σχολεία και μάλιστα “κατεβάζουν”  τη συνοπτική έκθεση και την αναρτούν στην ιστοσελίδα τους για να την διαβάσουν και οι γονείς.

Χθες  Τετάρτη  το fresh education.gr  σας ενημέρωσε για την νέα κίνηση της ΔΟΕ, με  μια εναλλακτική μορφή δράσης,  μετά την  απόφαση του Εφετείου που έκρινε  παράνομη την απεργία αποχή από την αξιολόγηση σχολείων.

Η ΔΟΕ έστειλε στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών και τα σχολεία τις νέες οδηγίες και τα βήματα  για την αποτίμηση την περσινής χρονιάς, σύμφωνα με τις οποίες αναδεικνύονται οι μεγάλες ευθύνες όσων “δείχνουν” τους εκπαιδευτικούς.

Ήδη πολλά σχολεία, χθες και σήμερα, έχουν αναρτήσει στην πλατφόρμα του ΙΕΠ εκθέσεις αποτίμησης, σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες της ΔΟΕ. Η πλατφόρμα του ΙΕΠ δέχεται κανονικά  τις συγκεκριμένες εκθέσεις που καταθέτουν τα σχολεία και μάλιστα “κατεβάζουν”  τη συνοπτική έκθεση και την αναρτούν στην ιστοσελίδα τους. Δείτε εδώ τι είπε η υπουργός Παιδείας για αυτές τις εκθέσεις.

Δείτε παρακάτω μία από τις συνοπτικές εκθέσεις που άρχισαν να δημοσιεύουν πολλά σχολεία στην ιστοσελίδα τους, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΔΟΕ και τις οποίες διαβάζουν πλέον και οι γονείς.

Διαβάστε πώς έγινε νόμος η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών: Ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών με άρθρα “κομήτες” και “τεχνικά προβλήματα”

Πηγή: fresh education.gr

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *