ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στελέχη Εκπαίδευσης: Θα καταθέτουν προσωπικές εκθέσεις για τις πρωτοβουλίες τους

Διάδωσέ το

Τα Στελέχη Εκπαίδευσης θα καταθέτουν τις προσωπικές τους εκθέσεις για τον προγραμματισμό και πεπραγμένα τους στην αρχή και στο τέλος κάθε σχολικού έτους. Το fresh-education ενημερώνει ότι τη σχολική χρονιά 2021-2022 που πέρασε  η συγκεκριμένη διάταξη του ν. 4823/2021 δεν εφαρμόστηκε.

Τι αναφέρει αναλυτικά η διάταξη για τα Στελέχη Εκπαίδευσης  και τον προσωπικό προγραμματισμό – αποτίμηση του έργου τους  

Προγραμματισμός του έργου των στελεχών της εκπαίδευσης

1. Στην έναρξη κάθε σχολικού έτους και πάντως έως την 15η Οκτωβρίου, τα στελέχη της εκπαίδευσης συντάσσουν έκθεση σχετικά με τον σχεδιασμό δράσης και τον προγραμματισμό του έργου τους, λαμβάνοντας υπόψη τις προτεραιότητες της εκπαιδευτικής πολιτικής, καθώς και τις δικές τους πρωτοβουλίες. Ο προγραμματισμός μπορεί να τροποποιείται στη διάρκεια του σχολικού έτους, εφόσον κρίνεται σκόπιμο ή επιβάλλεται από τις συνθήκες λειτουργίας της εκπαιδευτικής δομής.

2. Στο τέλος κάθε σχολικού έτους και πάντως έως την 31η Αυγούστου, τα στελέχη της εκπαίδευσης συντάσσουν έκθεση απολογισμού των πεπραγμένων τους, στην οποία αξιολογούν την υλοποίηση του προγραμματισμού τους, εντοπίζουν τα σημεία που τροποποιήθηκαν σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, τους λόγους που οδήγησαν σε ανασχεδιασμό, καθώς και τα αποτελέσματα και συμπεράσματα των πεπραγμένων τους.

3. Οι εκθέσεις προγραμματισμού και αποτίμησης των παρ. 1 και 2 καταχωρίζονται συμφωνα με την περ. β’ του άρθρου 81, με ευθύνη του στελέχους σε ψηφιακή εφαρμογή της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ).

Διαβάστε επίσης:

Διευθυντές σχολείων με το ζόρι και με τα “απαιτούμενα προσόντα”

Αξιολόγηση: Μπήκαν οι πρώτες βαθμολογίες στα σχολεία

Νέο ολοήμερο με τρεις ώρες κενό για εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων;

Διευθυντές σχολείων με το ζόρι και με τα “απαιτούμενα προσόντα”

Κ. Μητσοτάκης: Ποια πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά των Διευθυντών Σχολείων

Ποιος θέλει να γίνει διευθυντής σχολείου για ψίχουλα και να πάθει βλάβη η υγεία του

Επιλογή διευθυντών εκπαίδευσης;Χάλασαν τα κομπιουτεράκια,θα πάρει λίγες ημέρες ακόμα

Νέοι Διευθυντές εκπαίδευσης: Ανακοινώθηκαν οι τελικοί πίνακες

 freshedu

Πηγή: fresh education.gr για τις ιστοσελίδες  που αντιγράφουν με ενεργό σύνδεσμο για όλες τις δημοσιεύσεις  (Υπενθυμίζουμε ότι βασικός κανόνας  σε όσους θέλουν να δείχνουν ότι είναι στο χώρο της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών είναι η αναφορά  της πηγής)

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *