ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξιολόγηση – τηλεδιάσκεψη: Ποιοι εκπαιδευτικοί παίρνουν σειρά μετά τους νεοδιόριστους

Διάδωσέ το

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Σήμερα Πέμπτη 18/1 πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘΑ και στελεχών εκπαίδευσης με θέμα: «Έναρξη διαδικασίας Αξιολόγησης Α2». Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, στέλεχος του ΙΕΠ ενημέρωσε ποιοι εκπαιδευτικοί παίρνουν σειρά για αξιολόγηση μόλις τελειώσει η αξιολόγηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που βασίστηκε στο  άρθρο 77  παρ. 2  του νόμου 4823/2021 , η σειρά έχει ως εξής:

Εκπαιδευτικοί των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για την ανανέωση της θητείας τους, σύμφωνα με τον ν. 4692/2020 (Α’ 111).

Εκπαιδευτικοί και μέλη του Ε.Ε.Π. μετά από αίτησή τους, προκειμένου να συμμετάσχουν σε διαδικασίες επιλογής για την κατάληψη θέσης στελέχους της εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Εκπαιδευτικοί και μέλη του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. μετά από εισήγηση που συνυπογράφουν ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης που έχει την παιδαγωγική ή την επιστημονική ευθύνη της, στην οποία τεκμηριώνεται η ανάγκη της κατά προτεραιότητα αξιολόγησης. Η εισήγηση υποβάλλεται στον Επόπτη Ποιότητας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος ενεργοποιεί τη σχετική διαδικασία.

Τέλος,  όλοι οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί και μέλη του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.. Όσοι έχουν  λιγότερα έτη υπηρεσίας προηγούνται αυτών με περισσότερα έτη υπηρεσίας.

Τηλεδιάσκεψη: Δείτε εδώ  τις Οδηγίες για “κόφτη” στα πολλά “άριστα” των εκπαιδευτικών

freshedu

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …