ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξιολόγηση – τηλεδιάσκεψη: Ποιοι εκπαιδευτικοί παίρνουν σειρά μετά τους νεοδιόριστους

Διάδωσέ το

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Σήμερα Πέμπτη 18/1 πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘΑ και στελεχών εκπαίδευσης με θέμα: «Έναρξη διαδικασίας Αξιολόγησης Α2». Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, στέλεχος του ΙΕΠ ενημέρωσε ποιοι εκπαιδευτικοί παίρνουν σειρά για αξιολόγηση μόλις τελειώσει η αξιολόγηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που βασίστηκε στο  άρθρο 77  παρ. 2  του νόμου 4823/2021 , η σειρά έχει ως εξής:

Εκπαιδευτικοί των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για την ανανέωση της θητείας τους, σύμφωνα με τον ν. 4692/2020 (Α’ 111).

Εκπαιδευτικοί και μέλη του Ε.Ε.Π. μετά από αίτησή τους, προκειμένου να συμμετάσχουν σε διαδικασίες επιλογής για την κατάληψη θέσης στελέχους της εκπαίδευσης.

Εκπαιδευτικοί και μέλη του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. μετά από εισήγηση που συνυπογράφουν ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης που έχει την παιδαγωγική ή την επιστημονική ευθύνη της, στην οποία τεκμηριώνεται η ανάγκη της κατά προτεραιότητα αξιολόγησης. Η εισήγηση υποβάλλεται στον Επόπτη Ποιότητας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος ενεργοποιεί τη σχετική διαδικασία.

Τέλος,  όλοι οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί και μέλη του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.. Όσοι έχουν  λιγότερα έτη υπηρεσίας προηγούνται αυτών με περισσότερα έτη υπηρεσίας.

Τηλεδιάσκεψη: Δείτε εδώ  τις Οδηγίες για “κόφτη” στα πολλά “άριστα” των εκπαιδευτικών

freshedu

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …