ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψηφιακή κατάρτιση: Δωρεάν πρόγραμμα 15 ωρών

Διάδωσέ το

 

 

Βρείτε τον διαδικτυακό χώρο του καναλιού εδώ και κάντε εγγραφή

Αν θέλετε να ακολουθήσετε τη σελίδα του καναλιού στο Facebook πατήστε εδώ

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το δωρεάν πρόγραμμα 15 ωρών για την Ψηφιακή κατάρτιση, παρακολουθήστε το βίντεο:

Αξιολόγηση και σύστημα διορισμών: Νέες αλλαγές με μελέτη ΟΟΣΑ
Το σύστημα διορισμών και προσλήψεων των εκπαιδευτικών καθώς και η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και των εκπαιδευτικών θα είναι δύο από τα οκτώ πεδία της εκπαίδευσης που θα μελετηθούν από τον ΟΟΣΑ.
Παρεμβάσεις/προτάσεις θα πραγματοποιηθούν σε οκτώ σημεία/πεδία του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας, μετά από τη συμφωνία του ΟΟΣΑ με το υπουργείο Παιδείας, για έρευνα από την πλευρά του ΟΟΣΑ πτυχών του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας. Η απόφαση ελήφθη έπειτα από συνάντηση του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη με εκπροσώπους του Οργανισμού κατά την πρόσφατη διάσκεψη της UNESCO στο Παρίσι.
Σχετικά με την αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών η “Καθημερινή” αναφέρει ότι ένας πολύ υψηλός αριθμός νεοδιόριστων κατά την αξιολόγησή τους μετά την ολοκλήρωση της πρώτης διετίας στα σχολεία βαθμολογήθηκε με άριστα, εξηγώντας με αυτόν τον τρόπο , τουλάχιστον έναν από τους λόγους, ότι κάτι συμβαίνει με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και για αυτό δικαιολογείται η επανεξέταση της διαδικασίας.
Ήδη το fresh -education έχει ασχοληθεί με τις βαθμολογίες που παίρνουν οι εκπαιδευτικοί (εδώ) και έχει καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θεωρεί ότι εκπαιδευτικοί και σχολεία παίρνουν βαθμολογίες που δεν τους αξίζουν αφού είναι η αφρόκρεμα των πτυχιούχων πανελλαδικά. Ο λόγος είναι άλλος και τα ερωτήματα που προκύπτουν αφορούν στο …Συνεχίστε την είδηση εδώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …