ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σχολεία: “Λάστιχο” ο προγραμματισμός- Ανοίγει εκτάκτως η πλατφόρμα του ΙΕΠ

Διάδωσέ το

Ανοίγει εκτάκτως η πλατφόρμα του ΙΕΠ για την κατάθεση του Συλλογικού Προγραμματισμού από τα σχολεία που δεν το έχουν κάνει ακόμη, σύμφωνα με εγκύκλιο που υπογράφει ο ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ κ. Αλ. Κόπτσης. Η πλατφόρμα  για τον Συλλογικό Προγραμματισμό, που είχε κλείσει από τις 20 Οκτωβρίου 2022, θα ανοίξει  πάλι από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 έως και την Πέμπτη 24  Νοεμβρίου 2022.

Αν και ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ κ. Αλ. Κόπτσης είχε ενημερώσει τον προηγούμενο μήνα,  ότι δεν θα υπάρξει καμία παράταση και ότι αυτή τη φορά (σχ. έτος 2022-23)  όλα τα χρονοδιαγράμματα της αξιολόγησης  πρέπει να τηρηθούν, τονίζοντας στους διευθυντές σχολείων ότι:  “Θέλουμε τάξη, όταν λέμε κάτι πρέπει να το τηρούμε”,   για άλλη μια φορά η πλατφόρμα άρχισε να ανοιγοκλείνει και τα χρονοδιαγράμματα να γίνονται “λάστιχο”, όπως συνέβη το σχολικό 2021-2022 (δείτε εδώ).

Δείτε επίσης: Πότε θα βγει η προκήρυξη για τους υποψήφιους Διευθυντές σχολείων

Η σημερινή εγκύκλιος αναφέρει τα εξής

Ενεργοποίηση της φόρμας του Συλλογικού προγραμματισμού στην πλατφόρμα του ΙΕΠ για τον «Συλλογικό προγραμματισμό και την Εσωτερική Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου των Σχολικών Μονάδων» 

Σχετ.: Η υπό στοιχεία 1614/Υ1/08-01-2020 Απόφαση της Υπουργού και των Υφυπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων (Β΄ 8)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αιτημάτων ενεργοποιείται η πλατφόρμα του ΙΕΠ για τον Συλλογικό Προγραμματισμό από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 έως και την Πέμπτη 24  Νοεμβρίου 2022, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα ολοκλήρωσης της διαδικασίας σε σχολεία τα οποία για έκτακτους λόγους δεν μπόρεσαν να την πραγματοποιήσουν.

Η σύνδεση στην πλατφόρμα του ΙΕΠ (https://sch-eval.iep.edu.gr/) πραγματοποιείται με τους κωδικούς του σχολείου στο Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο (ΠΣΔ).

Υπενθυμίζεται ότι για τις σχολικές μονάδες που υπέβαλαν τον Συλλογικό Προγραμματισμό έχει ενεργοποιηθεί η Φόρμα Σχεδίου Δράσης. Το Α΄ μέρος της Φόρμας (Σχεδιασμός της δράσης) θα πρέπει να υποβληθεί από τους Συντονιστές εκπαιδευτικούς των Ομάδων μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2022, σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. 119336/ΓΔ4/29-09-2022 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα: «Χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του Συλλογικού προγραμματισμού και της εσωτερικής αξιολόγησης του έργου των σχολικών μονάδων για το σχολικό 2022-2023». 

Η εγκύκλιος

Δείτε επίσης:

Κόπτσης: Ευθύνες σε συντονιστές για τις χαμηλές βαθμολογίες σε σχολεία

Σχολεία – Προγραμματισμός: Έκλεισε η πλατφόρμα. Κόπτσης: Καμία παράταση

Διευθυντές σχολείων: Φρεσκάρισμα στα καθήκοντά τους πριν τις κρίσεις

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Διπλός έλεγχος στο παιδαγωγικό κλίμα της τάξης

 

Φωτογραφία από PIRO από το Pixabay

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …