ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σχολεία Θεσσαλίας: Δέσμευση Μητσοτάκη για άμεση αποκατάσταση ζημιών

Διάδωσέ το

Στα σχολεία της Θεσσαλίας που καταστράφηκαν από την κακοκαιρία «Ντάνιελ» αναφέρθηκε στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα σχολεία στη Θεσσαλία θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως μέχρι τον Σεπτέμβριο

Την ανακατασκευή  25 σχολείων στη Θεσσαλία, που επλήγησαν από την κακοκαιρία στην  περιοχή ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, για την υλοποίηση των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση των περιοχών της Θεσσαλίας και του Έβρου αλλά και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Ο πρωθυπουργός είπε:

Θέλω να τονίσω ότι δε χάθηκαν, με εξαίρεση την αρχική καθυστέρηση στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, ώρες μαθημάτων και βέβαια θέλω να τονίσω ότι ήδη, σε συνεννόηση με την Ένωση Εφοπλιστών, θα ανακατασκευαστούν 25 σχολεία με προδιαγραφές τις οποίες θα θέσει η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», έτσι ώστε τα σχολεία τα οποία έπαθαν ζημιές να γίνουν καλύτερα απ’ ότι ήταν πριν.

Θέλω να ευχαριστήσω με την ευκαιρία αυτή και την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και τον ΣΕΒ και όλους όσοι έσπευσαν να συνδράμουν μέσα από σημαντικές ιδιωτικές χορηγίες σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να μπορέσουμε να ξαναφτιάξουμε καλύτερα αυτά τα οποία καταστράφηκαν.

Δείτε επίσης:

Αξιολόγηση σχολείων: επιμόρφωση Συμβούλων Εκπαίδευσης από το ΙΕΠ

Δείτε επίσης

Κλειστά σχολεία

Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη 30/1 σε Αττική και άλλες περιοχές της χώρας – μαθήματα με τηλεκπαίδευση

Διάδωσέ το Κλειστά τα σχολεία αύριο Τρίτη 30/1 σε περιοχές της χώρας, λόγω της νέας …