ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΚΕΑ: Δωρεά σε συνεργασία με όμιλο UNESCO στα σχολεία της Β Εύβοιας

Διάδωσέ το

Σύλλογος Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής

Πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2022, δωρεά απο τους εκπροσώπους του ΔΣ του Σ.Α.Κ.Ε.Α Σταματάκο Γεώργιο και Γαϊτάνη Μαρία σε σχολεία των δήμων Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας (Γυμνάσιο με Λυκ. Τάξεις Αγίας Άννας) και Ιστιαίας-Αιδηψού (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καμαρίων). 

Στη δράση συμμετείχε, έπειτα από αίτημα του Σ.Α.Κ.Ε.Α., στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και με θερμή και ο όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων δια του προέδρου της κ. Ιωάννη Μαρωνίτη. Στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Αγίας Άννας, ο ΣΑΚΕΑ παρέδωσε έπειτα από δωρεά των μελών του έναν σταθερό υπολογιστή και από την UNESCO δόθηκαν λογοτεχνικά βιβλία για να ενισχυθεί η σχολική βιβλιοθήκη καθώς επίσης και ημερολόγια. Στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καμαρίων ο Σ.Α.Κ.Ε.Α. δώρισε έναν σταθερό υπολογιστή επίσης και τρόφιμα και ο όμιλος UNESCO χορήγησε ρουχισμό (από ένα ζευγάρι καινούργιες αθλητικές φόρμες), κουβέρτες fleece, γραφική ύλη (τετράδια και μολύβια), λογοτεχνικά βιβλία και ημερολόγια καθώς επίσης και τρόφιμα, για το εργαστήριο μαγειρικής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

 Ως ΔΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για οικονομική ενίσχυση προς τις περιοχές της Β. Εύβοιας που ακόμη μετρούν τις πληγές που τους άφησαν οι καταστροφικές πυρκαγιές, τον όμιλο της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Μαρωνίτη Ι., ο οποίος προσωπικά συνέδραμε τα μέγιστα στην δράση μας και τους μαθητές, διευθυντές και συναδέλφους των σχολικών μονάδων που μας υποδέχτηκαν με ζεστασιά εκμηδενίζοντας την μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που διανύσαμε.

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *