ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας Τηλεργασία – ΤηλεΟλομέλεια – Εκπαίδευση & Επιμόρφωση από Απόσταση

Διάδωσέ το

Tο Π.Ε.Κ.Ε.Σ Δυτικής Ελλάδας λόγω των έκτακτων συνθηκών και συμβάλλοντας στην υγεία  και την πρόληψη προσπαθεί να αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες Εξ Αποστάσεως Εργασίας, Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης για τη λειτουργία του και την προσφορά των υπηρεσιών του.

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο mail: pekesde@sch.gr για οποιοδήποτε θέμα σας καθώς και στα email των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου.

Το Π.Ε.Κ.Ε.Σ Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει τα εξ αποστάσεως επιμορφωτικά σεμινάρια προς τους εκπαιδευτικούς.  Πληροφορίες για το 58ο Ιστοσεμινάριο (Webinar) και τα επόμενα εξ αποστάσεως σεμινάρια μπορείτε να βρείτε εδώ: https://blogs.sch.gr/webinarspe1920/.  Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν την Τρίτη 10/03/2020 περισσότεροι από 120 εκπαιδευτικοί από όλοι τη χώρα (μεταξύ αυτών και από έξι (6) από σχολεία του εξωτερικού) από 84 διαφορετικά σημεία για την επιμόρφωση – υποστήριξη των εκπαιδευτικών Πληροφορικής στο πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα  «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ» Γ’ ΓΕΛ σε συνεργασία με το 2ο ΠΕΚΕΣ Βορείου Αιγαίου. Οι διαφάνειες,  το video και τα παραδείγματα σε κώδικα έχουν ήδη αναρτηθείΔιδασκαλία αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού Γ’ ΓΕΛ)  όπως και από τα προηγούμενα πενήντα έξι (56)  Ιστο-σεμινάρια και είναι στη διάθεση όλων των εκπαιδευτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Οι ΣΕΕ του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας έχουν συμμετάσχει σε σεμινάριο αυτο-επιμόρφωσης σε συνεργασία με το ΠΣΔ.

Το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας διαθέτει από το ΠΕΚ Πάτρας υποδομή για μαθήματα Τηλε-Εκπαίδευσης / Τηλεπιμόρφωσης και παρά την έλλειψη προσωπικού προετοιμάζει έστω και σε μικρή κλίμακα ανάλογα με τις δυνάμεις του την παροχή τέτοιων σεμιναρίων και υποστήριξης προς τους εκπαιδευτικούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο fresh-education.gr  πατώντας το κόκκινο καμπανάκι κάτω αριστερά της οθόνης για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις εξελίξεις που ακολουθούν ή βρείτε τη σελίδα του στο facebook πατώντας εδώ

Διαβάστε

Εξ αποστάσεως: Κυριακή 15/3 οδηγίες για κάθε εκπαιδευτικό από ειδική ομάδα του ΥΠΑΙΘ σε Αχαΐα και Ηλεία

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *