ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξ αποστάσεως: Κυριακή 15/3 οδηγίες για κάθε εκπαιδευτικό από ειδική ομάδα του ΥΠΑΙΘ σε Αχαΐα και Ηλεία

Διάδωσέ το

Αυτοαξιολόγηση

Σε σχετική του επιστολή προς τους διευθυντές των σχολείων ο Γεώργιος Αφράτης, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας  αναφέρει τα εξής:

«Σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση (14-3-2020) του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, η Αχαΐα και η Ηλεία θα είναι οι πρώτες Περιφερειακές Ενότητες που καλούνται να εφαρμόσουν την εξ αποστάσεως διδακτική επικοινωνία με τους μαθητές μας. Η πρώτη εφαρμογή της συγκεκριμένης δράσης αναφέρεται μόνο σε μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που παρακολουθούν μαθήματα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα. Θεωρείται δεδομένο, ότι οι Διευθυντές/τριες έχουν ενημερώσει το my school με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα κινητά τηλέφωνα των κηδεμόνων των ανωτέρω μαθητών και ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα κατά την χρήση τους στη δράση.

Σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου σας, που διδάσκουν Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και να τους ενημερώσετε ότι καλούνται να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη διαδικασία. Παρόλο που η συμμετοχή είναι εθελοντική, πρέπει να ενημερωθούν, ότι υπάρχει πρόβλεψη για υποστήριξη στο έργο τους και ότι θα επικοινωνήσει με τον/την κάθε εκπαιδευτικό ξεχωριστά μέλος της υποστηρικτικής ομάδας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί αύριο (Κυριακή 15-3-2020) μετά της 12:00 και θα περιέχει μεταξύ άλλων συγκεκριμένες οδηγίες και απαντήσεις στα πρώτα σχετικά ερωτήματα.

Διαβάστε: 

Οδηγία σε Διευθυντές και εκπαιδευτικούς: Οι γονείς να δώσουν το mail και το κινητό τους

Μείνετε συντονισμένοι στο fresh-education.gr  πατώντας το κόκκινο καμπανάκι κάτω αριστερά της οθόνης για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις εξελίξεις που ακολουθούν ή βρείτε τη σελίδα του στο facebook πατώντας εδώ

 patrisnews.com

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *