ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κεραμέως: Στηρίζουμε τους εκπαιδευτικούς μας, με voucher 200€

Διάδωσέ το

“Στηρίζουμε τους εκπαιδευτικούς μας μέσω του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», με voucher 200€ για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού“, αναφέρει σε δημοσίευσή της η Υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως.

Η δημοσίευση της Νίκης Κεραμέως

Άλλο ένα βήμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης στη χώρα μας. Στηρίζουμε τους εκπαιδευτικούς μας μέσω του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», με voucher 200€ για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού χωρίς κοινωνικά ή άλλα κριτήρια. Ήδη μέσω του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», συνολικού ύψους 140 εκ. ευρώ, ενός εκ των πρώτων έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, πάνω από 500.000 παιδιά και νέοι μας έχουν επωφεληθεί από το voucher για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Μεριμνούμε – υποστηρίζουμε – ενισχύουμε.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Παιδείας συνεχίζεται – η εκπαίδευση παίρνει τη θέση που της αξίζει στην ψηφιακή Ελλάδα του 21ου αιώνα.

ΔΟΕ για επιταγή των 200 ευρώ: Οι εκπαιδευτικοί δεν ξεγελιούνται με «καθρεφτάκια και γυαλιστερές χάντρες»

Οι εκπαιδευτικοί δεν ξεγελιούνται με «καθρεφτάκια και γυαλιστερές χάντρες», αναφέρει  σε ανακοίνωσή της  η ΔΟΕ για  την πρόταση  της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, να διατεθούν στους  εκπαιδευτικούς επιταγές (voucher) αξίας 200€ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

“Η κυβέρνηση προκαλεί ανερυθρίαστα με το «κόλπο» του voucher των 200 ευρώ στους εκπαιδευτικούς για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, λες και με το ποσό αυτό, αν και όποτε δοθεί, υπάρχει ουσιαστική δυνατότητα αγοράς. Οι εκπαιδευτικοί δεν ξεγελιούνται με «καθρεφτάκια και γυαλιστερές χάντρες». Το Υ.ΠΑΙ.Θ. είχε, αν επιθυμούσε, τη δυνατότητα , μέσω του ταμείου ανάκαμψης, να αναβαθμίσει τον τεχνολογικό εξοπλισμό και τα δίκτυα των σχολείων και να προχωρήσει στην παροχή υλικοτεχνικής υποδομής που θα καλύπτει τις ανάγκες των σχολικών μονάδων για τηλεκπαίδευση”, αναφέρει η ΔΟΕ

Σύμφωνα με την πρόταση της Υπουργού Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού – Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, που απασχολούνται σε δομές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα είναι οι νέοι δικαιούχοι του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ». Θα διατεθούν στους δικαιούχους επιταγές (voucher) αξίας 200€ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, χωρίς κοινωνικά ή άλλα κριτήρια, με στόχο την ενίσχυση του εκπαιδευτικού προσωπικού της χώρας μας στη νέα, ψηφιακή εποχή, στο πλαίσιο της ευρύτερης επένδυσης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης.

 freshedu 

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *