ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κεραμέως προς ΔΟΕ και ΟΛΜΕ για αξιολόγηση: “Θέλετε να βελτιωθείτε;”

Διάδωσέ το

H Υπουργός Παιδείας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά τη διαδικασία ακρόασης των φορέων για το νομοσχέδιο που αφορά την αναβάθμιση του σχολείου και την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών

Ο Διευθυντής του σχολείου στη χώρα μας έχει τις λιγότερες αρμοδιότητες από τις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. είπε η υπουργός και ανέφερε  ενδεικτικά ότι: “H ευθύνη του Διευθυντή στην Ελλάδα για την ύλη είναι στο 1% ενώ στις άλλες χώρες 22%. Η ευθύνη του Διευθυντή για το πλαίσιο αξιολόγησης των μαθητών στην Ελλάδα είναι στο 5% ενώ στις άλλες χώρες είναι στο 32%. Η ευθύνη του Διευθυντή για πρόσθετους πόρους στην Ελλάδα είναι στο 5% και στις άλλες χώρες είναι 40%. Ο Διευθυντής λοιπόν δεν πρέπει να έχει αντίστοιχες αρμοδιότητες των άλλων χωρών;”

Απευθυνόμενη η υπουργός σε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ αναφορικά με την αξιολόγηση είπε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

“Θέλετε αξιολόγηση η οποία έχει διττή στόχευση , πρώτα την επιβράβευση όσων αποδίδουν πολύ καλά και επιμόρφωση για όσους υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης; Θέλετε να βελτιωθείτε; Θέλετε να συμβάλλετε και εσείς προκειμένου να βελτιωθεί τα παραγόμενο εκπαιδευτικό έργο προς όφελος των μαθητών;”

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *