ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καθορισμός αποζημίωσης των απασχολούμενων στις διαδικασίες εισαγωγής υποψηφίων στα Πρότυπα, Πειραματικά Σχολεία και Εκκλησιαστικά Σχολεία.

Διάδωσέ το

Καθορίστηκε με απόφαση η αποζημίωση  των απασχολούμενων στις διαδικασίες εισαγωγής υποψηφίων στα Πρότυπα, Πειραματικά Σχολεία και Εκκλησιαστικά Σχολεία.

Ειδικότερα η απόφαση αφορά:

στην καταβολή αποζημιώσεων των συμμετεχόντων στις διαδικασίες της δοκιμασίας (τεστ) δεξιοτήτων για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία και Εκκλησιαστικά Σχολεία και της κλήρωσης για εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία. 

 στην εφάπαξ πρόσθετη κατ΄ αποκοπή αμοιβή για τους Προέδρους, τα μέλη, τους γραμματείς των επιτροπών, τους εισηγητές θεμάτων και το λοιπό προσωπικό, το οποίο απασχολείται στις διαδικασίες της δοκιμασίας (τεστ) δεξιοτήτων για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία, στα Εκκλησιαστικά Σχολεία και της κλήρωσης για εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία και γενικά στις διαδικασίες των παραγράφων 1 και 5 του άρθρου 18 του ν. 4692/2020 (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄), και τις διαδικασίες της παρ. 9 του άρθρου 123 του ν. 4823/2021 (Α΄ 136) «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Οι αποζημιώσεις  καταβάλλονται στους δικαιούχους μετά το πέρας των εξετάσεων ή των προβλεπόμενων εργασιών με έκδοση τακτικών χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής ή ενταλμάτων προπληρωμής (Χ.Ε.Π.)

Δείτε εδώ την απόφαση 

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …