ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θαύματα στις επιλογές στελεχών! Μεταπτυχιακό στους Συμβούλους μόρια τέσσερα και στους διευθυντές μηδέν!!

Διάδωσέ το

Κάτι συμβαίνει με τις επιλογές στελεχών και ειδικά των διευθυντών σχολείων. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν συνεχείς διαμαρτυρίες και καταγγελίες με στοιχεία για διαφορετική αντιμετώπιση ενστάσεων των υποψήφιων από το τοπικά συμβούλια επιλογής. Υποψήφιοι που αποκλείστηκαν από τη διαδικασία είναι έτοιμοι να κινηθούν δικαστικά ενώ αύριο είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθεί  η μοριοδότηση των υποψήφιων διευθυντών σχολείων Η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ ως τώρα, κρατάει απόσταση από το πρόβλημα, θεωρώντας ότι τα θέματα αυτά έπρεπε να τα  λύσουν τα τοπικά συμβούλια γιατί όπως υποστηρίζει το ίδιο έχει προχωρήσει σε διαδικασίες αποκέντρωσης. Η επόμενη ημέρα όμως θα είναι δύσκολη και η διαδικασία μπορεί να διακοπεί αν το Υπουργείο Παιδείας δεν παρέμβει. Εκτός, και αν το ίδιο δε θέλει να προχωρήσει η διαδικασία για άλλους λόγους.

Δείτε παρακάτω ένα από τα επτά θαύματα στις επιλογές στελεχών του 2023 

Μεταπτυχιακός τίτλος ανεβασμένος στην πλατφόρμα στο σωστό σημείο, με όλα τα απαραίτητα έντυπα, βαθμολογία μηδέν, ο ίδιος τίτλος στην επιλογή σχ. συμβούλων, βαθμολογία 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Συγγραφικό έργο, ένα ξενόγλωσσο, μη δεκτό με την αιτιολογία αυτοέκδοση, μάλλον πρέπει να ζητηθεί να εκδοθεί από το Harvard, και 3 βιβλία, μη δεκτά χαρακτηρισμένα ως μη βιβλία.

Τα ίδια ακριβώς στην επιλογή των σχ. συμβούλων έλαβαν  την προβλεπόμενη βαθμολογία και έγιναν δεκτά. Όλα κυκλοφορούν και πωλούνται. Αλλάζουν τα κριτήρια από συμβούλιο σε συμβούλιο;  Απαγορεύεται από κάπου η αυτοέκδοση και πώς αλλιώς εκδίδεται;

Αναφέρεται κάποιος περιορισμός σε κάποιον νόμο του κράτους και ξεχωρίζει τον τρόπο έκδοσης; Ποιος αποχαρακτηρίζει τα βιβλία ως μη βιβλία;  Ή συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τον καλυτερότερο νόμο όλων των εποχών;

Διευθυντές σχολείων: Θα ανοίξει πάλι η πλατφόρμα; Τι απάντησε η κ. Μακρή

Σύλλογος εκπαιδευτικών για Διευθυντές: Να ανοίξει η πλατφόρμα – Νέα στοιχεία

Διευθυντές σχολείων: Αλαλούμ με το συγγραφικό έργο

Διευθυντές σχολείων: Να σταματήσει προσωρινά η διαδικασία κρίσεων -Στοιχεία από αποκλεισμένους υποψήφιους

Κρίσεις διευθυντών σχολείων: Εκπαιδευτικοί χωρίς συγγραφικό έργο θα κρίνουν υποψήφιους για το συγγραφικό τους έργο
freshedu

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …