ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιλογή διευθυντών : Προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες για τα Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. της ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας

Διάδωσέ το

Επιλογή διευθυντών: Προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες για τα Πρότυπα σχολεία και Πειραματικά σχολεία  της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας. Ενστάσεις από την Παρασκευή 17-02-2023, ώρα 00:05 μέχρι την Τρίτη 21-02-2023, ώρα 14:00.

Η Περιφερειακή Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τους προσωρινούς αξιολογικούς πίνακες των υποψηφίων για επιλογή σε θέσεις Διευθυντών στα Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανά βαθμίδα εκπαίδευσης (πίνακας Α για Α/θμια και πίνακας Β για Β/θμια), όπως αυτοί έχουν καταρτιστεί με αξιολογική σειρά, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής των περ. α) και β) της παρ. 1 του άρθρου 32, του Ν. 4823/2021 (Α΄136), καθώς και τους πίνακες των υποψηφίων που έχουν υποχρέωση εξέτασης σε ξένη γλώσσα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παρ. 6 του άρθρου 33 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά ένσταση κατά των ως άνω πινάκων μέσω της ειδικής εφαρμογής υποβολής αιτήσεων στην οποία υπέβαλαν την αίτησή τους.

Η ένσταση κατατίθεται μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων, ήτοι από την Παρασκευή 17-02-2023, ώρα 00:05 μέχρι την Τρίτη 21-02-2023, ώρα 14:00.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΙΕΘΥΝΤΩΝ ΠΣ ΠΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

Α ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ _ΑΘΜΙΑΣ_ΔΝΤΩΝ_ΠΣ_ΠΕΙΣ__ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

Β ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ _ΒΘΜΙΑΣ_ΔΝΤΩΝ_ΠΣ_ΠΕΙΣ__ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ_ 

ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΣ ΠΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δείτε επίσης:

 Κεραμέως : Η κοινωνία απαιτεί ο εκπαιδευτικός να αξιολογείται

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …