ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κεραμέως : Η κοινωνία απαιτεί ο εκπαιδευτικός να αξιολογείται

Διάδωσέ το

αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

“Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες δε θέλουν αξιολόγηση. Για εμάς είναι βασικός πυλώνας γιατί η αξιολόγηση σημαίνει βελτίωση”, σημείωσε η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, τονίζοντας ότι η ατομική αξιολόγηση εκπαιδευτικών έχει να γίνει εδώ και 41 χρόνια,

Τι είπε η Ν. Κεραμέως  για την αξιολόγηση σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη και εγώ», με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα, .

“Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες δε θέλουν αξιολόγηση. Για εμάς είναι βασικός πυλώνας, γιατί αξιολόγηση σημαίνει βελτίωση. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να βελτιωθεί, αν δεν αξιολογηθεί. Έχει επίπτωση η μη συμμετοχή στην αξιολόγηση γιατί είναι υποχρεωτική και υπάρχουν συγκεκριμένες κυρώσεις, είναι παράβαση πειθαρχική, για οποίον δε θέλει αξιολογηθεί”,  απάντησε η υπουργός σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Τέλος, για το θέμα της αξιολόγησης, η υπουργός είπε: “Εισπράττω από την κοινωνία ότι απαιτεί αξιολόγηση. Η κοινωνία απαιτεί ο εκπαιδευτικός να αξιολογείται για να βελτιώνεται”

Δείτε επίσης:

Φίλης για αξιολόγηση της Κεραμέως: Είναι η σημαντικότερη ατομική αξιολόγηση που έχει ανάγκη η εκπαίδευση

freshedu

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …