ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ προς διευθυντές σχολείων: Ανοικτή παραμένει η πλατφόρμα του ΙΕΠ για την αξιολόγηση

Διάδωσέ το

Με έγγραφο που απέστειλε στους Διευθυντές/Προϊσταμένους Σχολικών Μονάδων όλης της χώρας, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κόπτσης,    κάνει γνωστή την  απόφαση  του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών περί  παράνομης απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση και τους ενημερώνει παράλληλα ότι η ψηφιακή πλατφόρμα του ΙΕΠ, όπου κατατίθενται οι συνοπτικές εκθέσεις  των σχολείων, “παραμένει ανοικτή προκειμένου να υλοποιηθούν οι διαδικασίες”

 Αναλυτικά το έγγραφο

Προς ενημέρωση των Διευθυντών/ντριων – Προϊσταμένων των Σχολικών Μονάδων και των  εκπαιδευτικών, κοινοποιείται η υπ’ αρ. 534/2021 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δια της  οποίας αναγνωρίσθηκε ως παράνομη η κηρυχθείσα απεργία – αποχή των αναφερόμενων σε αυτήν συνδικαλιστικών οργανώσεων, από τις διαδικασίες «Συλλογικού προγραμματισμού, εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγηση των σχολικών μονάδων» (Β΄4189) και είναι συνεπώς παράνομη κάθε συμμετοχή σε αυτή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Η εφαρμογή του Ι.Ε.Π. «Αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου σχολικών μονάδων», στην οποία  υποβάλλονται ηλεκτρονικά η συνοπτική έκθεση αξιολόγησης των σχολικών μονάδων και ο συλλογικός  προγραμματισμός, παραμένει ανοικτή προκειμένου να υλοποιηθούν οι διαδικασίες που ορίζονται στην υπό  στοιχεία 108906/ΓΔ4/10.09.2021 «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των  σχολικών μονάδων» υπουργική απόφαση (Β΄4189). 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Α/ΘΜΙΑΣ, Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 

Διαβάστε το έγγραφο εδώ

«Ενδυνάμωση εκπαιδευτικών» και εκτός εργασιακού ωραρίου: Συνολικά στις 100 οι συνεδριάσεις, επιμορφώσεις και συναντήσεις

Αξιολόγηση στη σχολική εκπαίδευση. Να βάλουμε «το άλογο μπροστά από το κάρο»

Κεραμέως: Οι συνδικαλιστές ασκούν πιέσεις στους εκπαιδευτικούς για να μην εφαρμοστεί η αξιολόγηση στα σχολεία

Πηγή: especial.gr

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *