ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποδοχή παραίτησης του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και μελών του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. και ορισμός νέων

Διάδωσέ το

Απόφαση του Υπουργού Παιδείας

Αποδεχόμαστε τις παραιτήσεις του Προέδρου, Αντιπροέδρου και των ακολούθων μελών  του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), και  συγκεκριμένα:  

1) του Αντωνίου Ιωάννη του Βασιλείου,  εκπαιδευτικού, Διδάκτορος ΕΜΠ/ΕΚΠΑ, από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. με την ιδιότητα του Προέδρου του Ι.Ε.Π. 

2) του Μπαραλή Γεωργίου του Ηλία, Ομότιμου Καθηγητή του  Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών, από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου  του Ι.Ε.Π.  

3) του Εμβαλωτή Αναστασίου του Χρήστου, Καθηγητή του  Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από τη  θέση μέλους του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. 

4) της Γείτονα Ζωής του Χρήστου, εκπαιδευτικού ιδιωτικής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,  από τη θέση μέλους του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. 

5) του Μαρίνη Νικολάου του Αναστασίου,εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, από τη  θέση μέλους του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π.  

6) της Νίκα Μαρίας του Βασιλείου Συμβούλου Α’ του ΙΕΠ, από τη θέση  μέλους του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π.  

Β. Συγκροτούμε το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής  Πολιτικής και ορίζουμε τα μέλη του ως ακολούθως: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

1) Δουκάκης Σπυρίδωνας του Γεωργίου Επίκουρος Καθηγητής  στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, ως Πρόεδρος.  

2) Λολίτσας Κωνσταντίνος του Δημητρίου Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης, ως μέλος.  

3) Μητσιάκη Μαρία του Ιωάννη  Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα  Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ως μέλος. 

4) Σοφιανοπούλου Χρυσούλα του Γρηγορίου, Αναπληρώτρια  Καθηγήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ως  μέλος.  

5) Αναστασόπουλος Διονύσιος του Κωνσταντίνου Διευθυντής  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, Εκπαιδευτικό ΠΕ02, ως μέλος. 

6) Καλαθάκη Μαρία του Εμμανουήλ   Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικός ΠΕ04.04, ως μέλος.  

7) Ζυμπίδης Δημήτριος του Κωνσταντίνου Σύμβουλος Α΄ του Ι.Ε.Π.,  Εκπαιδευτικός ΠΕ70, ως μέλος. 

Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Ε.Π. ορίζεται ο Λολίτσας Κωνσταντίνος του  Δημητρίου.  

Γ. Οι υπό στοιχεία Β1 Πρόεδρος και Β2 Αντιπρόεδρος της παρούσης ορίζονται μέχρι την  ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού  Συμβουλίου του Ι.Ε.Π., σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 20-23 του ν. 4735/2020  (A΄ 197). 

Η θητεία των λοιπών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Ε.Π. είναι τριετής. 

Δ. Χρέη γραμματέα εκτελεί υπάλληλος του Ι.Ε.Π., ο οποίος ορίζεται με τον αναπληρωτή του  με απόφαση του Προέδρου του Ι.Ε.Π. 

 

Η απόφαση

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …