ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξιολόγηση: Ποιοι νεοδιόριστοι δε θα αξιολογηθούν και γιατί

Διάδωσέ το

Οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το ΥΠΑΙΘ θα εκκινήσουν άμεσα και κατά προτεραιότητα την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και συγκεκριμένα των νεοδιόριστων, καθώς η αξιολόγηση αποτελεί προϋπόθεση μονιμοποίησής τους. Το έργο των εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ αξιολογείται από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Επιστημονικής Ευθύνης (π.χ. Σύμβουλος Φυσικής αξιολογεί τους Φυσικούς), τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Παιδαγωγικής Ευθύνης του Σχολείου και τον Διευθυντή του σχολείου.

Ενώ όμως το Υπουργείο Παιδείας υπόσχεται ατομική αξιολόγηση, νεοδιόριστοι ΕΕΠ, κλάδου ΠΕ29 (εργασιοθεραπευτές – εργοθεραπευτές),  δεν μπορούν να αξιολογηθούν και άρα να μονιμοποιηθούν γιατί δεν υπάρχει  ο αξιολογητής τους, σύμφωνα με έρευνα που έκανε το fresh -education.gr.

Αυτό, γιατί  η μία (1) θέση Συμβούλου Εκπαίδευσης ΠΕ29 με έδρα τη Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης δεν καλύφθηκε στις πρόσφατες τοποθετήσεις συμβούλων εκπαίδευσης.

Οι περιοχές  αρμοδιότητάς του είναι στις Διευθύνσεις Δ.Ε. και Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Σερρών, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας, Λέσβου, Χίου, Σάμου,Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Πέρα από το σοβαρό γεγονός ότι  αυτοί οι νεοδιόριστοι  εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να αξιολογηθούν για να μονιμοποιηθούν και άρα η διαδικασία δεν απευθύνεται σε όλους ισότιμα, ενδιαφέρον παρουσιάζει  πώς και με τι μέσο μετακινούνται Σύμβουλοι Εκπαίδευσης που έχουν τη μισή Ελλάδα ως περιοχή ευθύνης τους  για τις σχετικές αξιολογήσεις των εκπαιδευτικών.

Πηγή fresh-education με ενεργό σύνδεσμο για τις ιστοσελίδες που  αντιγράφουν.  Το πρώτο εκπαιδευτικό site στην Ελλάδα με ειδήσεις και αναλύσεις μόνο για την εκπαίδευση. Εγκυρότητα ενημέρωσης και αναλύσεων για τους αναγνώστες του.

Δείτε επίσης:

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών χθες και σήμερα – Κρίσιμα ζητήματα και διλήμματα

ΙΕΠ: Έτοιμο το επιμορφωτικό υλικό για εκπαιδευτικούς που το έργο τους χρήζει βελτίωσης

Διευθυντές σχολείων: Μη νόμιμες πριμοδοτήσεις στη μοριοδότηση υποψηφίων

 Νεοδιόριστοι: Ερώτηση στη Βουλή για τη μονιμοποίησή τους

ΔΑΚΕ Καθηγητών: Σχετικά με τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Διευθυντές σχολείων: Πώς “τσίμπησαν” επιπλέον μόρια από ένα μεταπτυχιακό!

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών με φουλ πτυχία και 800 ευρώ μισθό!

freshedu

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …