ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξιολόγηση: Για ποια σχολεία δεν ισχύει η παράταση έως 30/6

Διάδωσέ το

Έτοιμη μέχρι την Τετάρτη 21/6 πρέπει να έχουν την αξιολόγηση του σχολείου  τους οι διευθυντές που η θητεία τους τελειώνει και πρέπει να παραδώσουν τη σχολική τους μονάδα.

Στην πλατφόρμα του ΙΕΠ θα πρέπει να έχει αναρτηθεί από τον διευθυντή η  αξιολόγηση σχ. έτους 2022-2023 πριν από την παράδοση παραλαβή.

Οι αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα για την αξιολόγηση που έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα το ΙΕΠ είναι οι παρακάτω:

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του έργου των σχολικών μονάδων για το 2022-23 θα ενεργοποιηθεί στις 31 Μαΐου, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των Σχεδίων Δράσης (Υλοποίηση -Αποτίμηση ). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 25 Ιουνίου 2023.

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης 2022-23: Θα ενεργοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Τελικά, δεν ισχύει ότι η υποβολή για όλα τα σχολεία είναι  μέχρι Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023. Η ημέρα Τετάρτη 21/6 είναι μία νέα ημερομηνία που δεν έχει ανακοινωθεί από το ΙΕΠ.

Το ΙΕΠ υπενθυμίζει ότι η Έκθεση για την αξιολόγηση σχολείων περιλαμβάνει 3 διακριτά τμήματα:

Α. Ταυτότητα του σχολείου
Β. Συνολική αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου στους 9 άξονες (Σημείωση: Αποτιμώνται όλοι οι άξονες είτε έχουν υλοποιηθεί σε αυτούς δράσεις βελτίωσης είτε όχι)
Γ. Συνολική αποτίμηση των δράσεων βελτίωσης του σχολείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Σχέδια Δράσης 2022-23: Καταληκτική ημερομηνία υποβολής

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα πεδία της Υλοποίησης και της Αποτίμησης των Σχεδίων Δράσης θα είναι ενεργά μέχρι την Τρίτη 30/05/2023, σύμφωνα με την με αριθμ. πρωτοκ. 119336/ΓΔ4/2909-2022 Εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ. Η συμπλήρωσή τους στην πλατφόρμα του ΙΕΠ γίνεται με ευθύνη των Συντονιστών εκπαιδευτικών των ομάδων δράσης, αφού συνδεθούν με τους ατομικούς τους κωδικούς (όχι του σχολείου) στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο .

Δείτε επίσης:

Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Τι βαθμούς θα βάλουν στους εκπαιδευτικούς ; Μια διδακτική ιστορία

Αξιολόγηση: Ενιαία κείμενα της τελικής φάσης από τη ΔΟΕ

Αξιολόγηση: Πώς τα κατάφεραν τελικά στις επιλογές στελεχών

Διευθυντές που δε θέλουν αξιολόγηση τοποθετήθηκαν σε σχολεία

Διευθυντές σχολείων: Οι ερωτήσεις στις συνεντεύξεις στόχευαν στο να “δικαιολογηθεί” η χαμηλή ή η υψηλή βαθμολογία υποψήφιων. 

 

freshedu

 

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …