ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φαίη Σκορδά σε Κεραμέως: Ο εκπαιδευτικός δεν πρέπει να έχει προβλήματα

Διάδωσέ το

“Με την Φαίη Σκορδά είχαμε μια ζεστή, ανθρώπινη κουβέντα, για όλα: τη σημασία της παιδείας για το μέλλον της χώρας, για την οικογένεια, τους εργαζόμενους γονείς και τον ποιοτικό χρόνο που θέλουμε να αφιερώνουμε στα παιδιά μας, για την πολιτική όχι ως αυτοσκοπό αλλά ως χρέος, για την ανάγκη της γενιάς μας και των γυναικών να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά, και φυσικά για το έργο μας στο Υπουργείο Παιδείας, τις προκλήσεις και τις μεγάλες τομές που έχουμε καταφέρει αυτά τα 4 σχεδόν χρόνια” έγραψε η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως στη σελίδα της στο f/b.

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε την καλεσμένη στην εκπομπή της κ. Νίκη Κεραμέως:

“Κάτι που θα μπορούσε να γίνει είναι ότι αν προσέχαμε πάρα πολύ τους εκπαιδευτικούς και τους αγαπούσαμε περισσότερο από την πλευρά του Υπουργείου Παιδείας, και δεν ξέρω αν αυτό είναι μέσα στα επόμενα σχέδια, ένας άνθρωπος (ο εκπαιδευτικός) που έχει λιγότερα προβλήματα, που μπορεί να κάνει περισσότερα ταξίδια, να διαβάζει περισσότερο, να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, σίγουρα αυτό θα αντανακλάται και στη δουλειά του. Σωστά;”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Και η Νίκη Κεραμέως απάντησε ως εξής:

“Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να στηρίξουμε τους εκπαιδευτικούς μας. Είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Για αυτό προχωρήσαμε σε διορισμούς. Οφείλουμε να αμείβουμε καλύτερα τους εκπαιδευτικούς μας. Ένα από τα επόμενα σχέδια της τετραετίας, είναι εφόσον είμαστε κυβέρνηση”

Δείτε επίσης:

Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Τι βαθμούς θα βάλουν στους εκπαιδευτικούς – Μια διδακτική ιστορία

Οι Συνταξιούχοι Εκπαιδευτικοί για την αξιολόγηση και τους επιθεωρητές

 

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …