ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φίλης: “Έφαγε πόρτα” η υπουργός από τους εκπαιδευτικούς για την αξιολόγηση και τα υπηρεσιακά συμβούλια

Διάδωσέ το

Μέσα σε δύο μήνες  “έφαγε πόρτα”  η υπουργός Παιδείας από τους εκπαιδευτικούς για τα θέματα της αξιολόγησης και των υπηρεσιακών συμβουλίων, έχει πόλεμο με τους εκπαιδευτικούς, πόλεμο με τα παιδιά, είπε ο Νίκος Φίλης  σήμερα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης και των απαντήσεων της Υπουργού Παιδείας σε ερωτήσεις που της τέθηκαν στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης ο Νίκος Φίλης επισήμανε ότι δεν δόθηκαν χρήματα για την τηλεκπαίδευση από τον κρατικό προϋπολογισμό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι ανάγκες καλύφθηκαν με ξένα κόλλυβα ( ΕΣΠΑ και δωρεές)

Επίσης ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ,  κάλεσε την υπουργό να απαντήσει πόσα χρήματα δόθηκαν  “για να κάνετε προπαγάνδα  για το έργο σας το ανύπαρκτο”, όπως χαρακτηριστικά είπε σε υψηλούς τόνους.

Ο Ν. Φίλης στάθηκε και στο θέμα της έλλειψης προσωπικού που θα δημιουργηθεί από τη νέα σχολική χρονιά, μετά τον αυξημένο αριθμό συνταξιοδοτήσεων εκπαιδευτικών, υποστηρίζοντας οτι πρέπει να πάμε σε 15000 προσλήψεις εκπαιδευτικών τον Ιούνιο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *