ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εγκύκλιος: Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2022

Διάδωσέ το

Για την  Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση οι υποψήφιοι των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ , πρέπει:

Α. από την Τετάρτη 5-10-2022 έως και τη Δευτέρα 10-10-2022 να προσέλθουν στο Λύκειό τους και να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password)

Β. μέσα στην ίδια προθεσμία (από την Τετάρτη 5-10-2022 έως και τη Δευτέρα 10-10-2022 μέχρι τις 24.00) να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr.

  ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΕΛ 

Δικαιούχοι υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2022 

Δικαίωμα να υποβάλουν φέτος Μηχανογραφικό Δελτίο ΓΕΛ έχουν οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ έτους 2022 και εξετάστηκαν τουλάχιστον σε δύο μαθήματα. Η  δημιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από αυτούς τους υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου, θα γίνεται στο ΓΕΛ που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση. 

Οι υποψήφιοι για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή. Εξυπακούεται, ότι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής είναι η απόκτηση-κατοχή τίτλου απόλυσης για όλους τους υποψηφίους ΓΕΛ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οργανωτικός Γραμματέας ΔΟΕ: Όπου έχει εφαρμοστεί αξιολόγηση οδήγησε σε φυγή από την εκπαίδευση

 ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΛ 

Δικαιούχοι υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2022 

Δικαίωμα να υποβάλουν φέτος Μηχανογραφικό Δελτίο ΕΠΑΛ έχουν οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ έτους 2022 και εξετάστηκαν τουλάχιστον σε δύο μαθήματα. Η  δημιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από αυτούς τους υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου, θα γίνεται στο ΕΠΑΛ που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση. 

Οι υποψήφιοι για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή. Εξυπακούεται, ότι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής είναι η απόκτηση-κατοχή Απολυτηρίου και Πτυχίου ειδικότητας για όλους τους υποψηφίους ΕΠΑΛ.

Η εγκύκλιος

Δείτε επίσης:

Μετεγγραφές 2022: Από σήμερα Τετάρτη 5/10 οι αιτήσεις φοιτητών

Δείτε επίσης

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Τι πραγματικά είναι;

Διάδωσέ το Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Οι πραγματικές στοχεύσεις του νομοσχεδίου Ένα κείμενο για γονείς… και όχι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *