ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσούχλος για συνάντηση με Κεραμέως: “Είναι επιβεβλημένη η παρουσία της”

Διάδωσέ το

Για αύριο Πέμπτη 8/10 και ώρα 17.00 έχει προγραμματιστεί η συνάντηση της ΟΛΜΕ με  την ηγεσία του ΥΠΑΙΘ.

“Τα θέματα είναι τόσο σοβαρά που πρέπει στη συνάντηση να είναι και η κ. Κεραμέως και η κ. Ζαχαράκη” τόνισε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θ. Τσούχλος, στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Ζούμε Αληθινά» με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

«Στέλνουμε μήνυμα στην υπουργό ότι πρέπει να είναι εκεί, είναι επιβεβλημένη η παρουσία της. Αν δεν είναι, είναι μια πολιτική της επιλογή να μην είναι», σημείωσε ο Θ. Τσούχλος, προσθέτοντας ότι «αν δεν μπορεί, γιατί το πρόγραμμά της είναι επιβαρυμένο, καλύτερα είναι να αλλάξει την ημέρα και να μας δει. Και 8 το πρωί και 12 τα μεσάνυχτα να μας έλεγε εμείς θα πηγαίναμε. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα και η υπουργός να μη μπορέσει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Μιλώντας προχθές σε εκπομπή του OPEN, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ  τόνισε πως η ομοσπονδία ζητά συνάντηση από τις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ η συζήτηση θα περιλαμβάνει τα κενά των εκπαιδευτικών, την λήψη πρόσθετων μέτρων προστασίας και τις εκλογές των αιρετών.

Επιπλέον, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, είχε  δηλώσει  ότι η υπουργός πρέπει να κάνει την πρώτη παρέμβαση στα σχολεία που έχουν λιγότερα τμήματα και περισσότερες αίθουσες και να διαχωριστούν τα τμήματα.

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *