ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σ. Ζαχαράκη για ρύθμιση πτυχιούχων κολεγίων: “Ήταν υποχρέωση της Ελλάδας να προσαρμοστεί”

Διάδωσέ το

“Υποχρέωση της Ελλάδας απέναντι σε μια ενωσιακή πολιτική”αποτελεί η ρύθμιση για τους πτυχιούχους κολεγίων ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας Σ. Ζαχαράκη χθες στην Καλαμάτα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε σε δημοσιογράφους, μετά τη συνάντησή της με τον Δήμαρχο της Καλαμάτας για τοπικά θέματα εκπαίδευσης.

Η υφ. Παιδείας υπογράμμισε ότι υπάρχει η Ευρωπαϊκή οδηγία 2005/36 για την  οποία η Ελλάδα έχει λάβει και προειδοποιητική επιστολή για την παράβαση της μη ένταξης των πτυχιούχων οι οποίοι έχουν αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα και τόνισε ότι πρόκειται περί ενσωμάτωσης, προσαρμογής στο ενωσιακό δίκαιο. Για το θέμα τελείωσε λέγοντας ότι:  “ήταν υποχρέωση της Ελλάδας να προσαρμοστεί και αυτό γίνεται με την παρούσα διάταξη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Τριών Ιεραρχών: Αλλάζουν το πρόγραμμα εορτασμού οι εκπαιδευτικοί

Δείτε το βίντεο από το 2:49 και μετά

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Πρώτο σχόλιο

  1. Άτομα που δεν μπορούσαν να βγάλουν το λύκειο και φυσικά ούτε να περάσουν πανελλαδικές είχαν 2 επιλογές: α) να πάνε σε «κολλέγιο», β) να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Και οι μεν και οι δε είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία αδύνατοι μαθητές και χειρότεροι επιστήμονες. Οι της β΄ κατηγορίας δυστυχώς καταλαμβάνουν καίριες θέσεις εδώ και χρόνια – το βλέπουμε με τους αποφοίτους εκ… Βουλγαρίας (δυτικής-Σκοπίων και ανατολικής-Σόφιας) π.χ. στα δημόσια σχολεία και τα δημόσια νοσοκομεία. Οι της α΄ κατηγορίας δεν μπορούσαν ως τώρα να εξαργυρώσουν το χαρτί που πλήρωσαν για να πάρουν. Τώρα, με την ΝΔ, το τελευταίο οχυρό αξιοκρατίας πάει περίπατο. Δικαιούνται και οι απόφοιτοι βοϊδοσχολών να διεκδικούν με μόρια, ΧΩΡΙΣ εξετάσεις, διορισμούς. Όσοι περίμεναν γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ από την Νέα Δημοκρατία ας πρόσεχαν. Οι άνθρωποι έχουν αναγάγει την αναξιοκρατία σε επιστήμη.

    Aλλά τί περιμένουμε από κυβέρνηση με επι κεφαλής απόφοιτο του hayvanard;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *