ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σ.Α.Ν: Ανακοίνωση για το χθεσινό συλλαλητήριο

Διάδωσέ το

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το χθεσινό συλλαλητήριο, που οργανώθηκε από τους συλλόγους ΣΑΝ, ΠΑΣΑΔ, ΠΕΑΔ και ΣΑΤΕΑ, με τη συμμετοχή της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, είχε ως στόχο την ανάδειξη δυο πολύ σημαντικών αιτημάτων: την ανάγκη μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση και της εξομοίωσης των δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Ένα συλλαλητήριο χωρίς κομματικές σημαίες και παραταξιακό χαρακτήρα, όπως άλλωστε είχαμε θέσει ως προϋπόθεση και οι τέσσερις σύλλογοι.

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας στις σκηνές βίας που εκτυλίχτηκαν και που μετέτρεψαν μια ειρηνική διαδήλωση εκπαιδευτικών σε πεδίο μάχης. Εκφράζουμε την αντίθεσή μας απέναντι σε εκείνες τις παρατάξεις που «καπηλευτήκαν» τη χθεσινή διαδήλωση και που επιχείρησαν να προσδώσουν κομματικό χαρακτήρα σε μια ενέργεια των αναπληρωτών για τους αναπληρωτές.

Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να «ανοίξει» έναν ουσιαστικό διάλογο με τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Να ακούσει τις απόψεις και τις θέσεις μας και να αφουγκραστεί την αγωνία μας για το εργασιακό μας μέλλον. Ως σύλλογος είμαστε πρόθυμοι να συμμετέχουμε στον διάλογο αυτό και να εκθέσουμε τις προτάσεις μας.

Για το Δ.Σ. του Σ.Α.Ν.

Δείτε επίσης

Αναπληρωτές: ειδική προκήρυξη για κάλυψη κενών στα σχολεία

Διάδωσέ το Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *