ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σύλλογος Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής: Περί Τρίμηνων Συμβάσεων

Διάδωσέ το

Σύλλογος Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής (ΣΑΚΕΑ)  

« Περί Τρίμηνων Συμβάσεων»

Κατά τη διάρκεια της σχολική χρονιάς 2021-2022 η εκπαιδευτική κοινότητα παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το σύνολο των προσλήψεων αναπληρωτών και δη με τρίμηνη σύμβαση, εν όψει της πανδημίας. 

Με βάση τα στοιχεία των προσλήψεων των εκπαιδευτικών, τα οποία είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας έγινε αντιληπτό πως οι κανονικές συμβάσεις των αναπληρωτών έιχαν αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό με τους αναπληρωτές τρίμηνης σύμβασης. 

Με γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των αναπληρωτών, ως σύλλογος Σ.Α.Κ.Ε.Α ήμασταν από τους πρώτους συλλόγους που επιδιώξαμε να υποστηρίξουμε όλους τους αναπληρωτές, ανεξαρτήτως βαθμίδας, με στοιχεία που προσκομίσαμε στο Υπουργείο Παιδείας για τοποθετήσεις, αλλά και σχετικές εισηγήσεις, ενώ παράλληλα επιδείξαμε σε έντονο βαθμό ενδιαφέρον με αλλεπάλληλες επικοινωνίες και επαφές,.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Επιπλέον σαν σύλλογος στηρίξαμε την προσπάθεια όλων των συναδέλφων να κινηθούν νομικά ανεξαρτήτως βαθμίδας κάνοντας τις επαφές με δικηγόρο συνεργάτη του συλλόγου πετυχαίνοντας χαμηλή τιμή.

Ευελπιστούμε έπειτα και από τις εισηγήσεις μας,  πως τη φετινή χρονιά δε θα συνεχίσει να ισχύει η πρόσληψη τρίμηνων συμβάσεων (κατα την διάρκεια της χρονιάς).

Παραμένουμε πάντα δίπλα στον αναπληρωτή, με γνώμονα μια αναβαθμισμένη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση .

                                                          Σύλλογος Σ.Α.Κ.Ε.Α  

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *