ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με θέμα «Διοίκηση Φυσικής Αγωγής»

Διάδωσέ το

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με θέμα «Διοίκηση Φυσικής Αγωγής» , διάρκειας 15 ωρών.

Ο σκοπός του Συνεδρίου είναι να αποσαφηνίσει το νομικό πλαίσιο που διέπει τη Φυσική Αγωγή και Αθλητισμό στην Εκπαίδευση και τις διαδικασίες σε εφαρμοσμένο πεδίο.

Πρόσκληση σε Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Η πορεία μας στην επιμόρφωση συνεχίζεται με το κάτωθι Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με θέμα «Διοίκηση Φυσικής Αγωγής» , διάρκειας 15 ωρών. Ο σκοπός του Συνεδρίου είναι να αποσαφηνίσει το νομικό πλαίσιο που διέπει τη Φυσική Αγωγή και Αθλητισμό στην Εκπαίδευση και τις διαδικασίες σε εφαρμοσμένο πεδίο. Ως εκ τούτου επιμέρους στόχοι του προγράμματος είναι: Γνώση, Καλές πρακτικές και Αναστοχασμός.

Το πρόγραμμα το οργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία του 1ου Γυμνάσιου Αγ. Παρασκευής. Θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του 1ο Γυμνάσιου Αγ. Παρασκευής, Αιτωλίας 31, Αγία Παρασκευή Τ.Κ.15341, στις 15, 16 και Μαρτίου 2019. Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής στο τέλος του Συνεδρίου. Πληροφορίες: Νίκος Τριπόδης , τηλ. 6972356658.

Στις 15 Μαρτίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.00, μετά το πέρας των εργασιών της πρώτης ημέρας του Πανελλήνιου Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού θα φάμε, θα διασκεδάσουμε και θα κόψουμε την πίτα της ΠΕΝΕΛΦΑ στη ταβέρνα του Κορομηλά, Ελευθερίου Βενιζέλου 72/Γοργοποτάμου 6 Τσακός – Αγία Παρασκευή. Δηλώστε συμμετοχή έως την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στο tripnic@otenet.gr αναφέροντας ονοματεπώνυμο, αριθμό ατόμων και τηλέφωνο επικοινωνίας. Τιμή πρόσκλησης 18 € .

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                    Η Γενική Γραμματέας

Νικόλαος Τριπόδης               Ανδριανή Βούξινου

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Δελτίο τύπου της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α για τη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας

Δείτε επίσης

«Μαθηματική Εκπαίδευση και Πολιτειότητα» – 10ο Συνέδριο Εν.Ε.ΔΙ.Μ

Διάδωσέ το Το Παιδαγωγικό  Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με τη Σχολή των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *