ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έγκριση εντύπου παρακολούθησης παιδιού με Σακχαρώδη Διαβήτη στο σχολείο

Διάδωσέ το

Έγκριση του εντύπου παρακολούθησης παιδιού με Σακχαρώδη Διαβήτη στο σχολείο 

ΣΧΕΤ: α) το με αριθμ.πρωτ Υ.ΠΑΙ.Θ 16538/Δ3/5/02/2020 έγγραφο της Σχολής Επιστημών Υγείας, Τμήμα Νοσηλευτικής, Τομέα Παθολογικού-Νοσηλευτικού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,

β) το με αριθμ.πρωτ Υ.ΠΑΙ.Θ 15495/Δ3/04 /02/2020 έγγραφο της Υπηρεσίας μας με ΘΕΜΑ: « Έγκριση του εντύπου παρακολούθησης παιδιού με Σακχαρώδη Διαβήτη στο σχολείο»,

γ) το με αριθμ.πρωτ. Υ.ΠΑΙ.Θ 7588/Δ3/20-01-2020 έγγραφο που αφορά το υπ’αριθμ. 533/20-012020 έγγραφο του Ι.Ε.Π. με το υπ΄ αριθμ. 3 /16-01-2020 απόσπασμα πρακτικού του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π.

Σε συνέχεια του ως άνω σχετικού β) εγγράφου της Υπηρεσίας μας με αριθμ. πρωτ 15495/Δ3/04 /02/2020 που αφορά την Έγκριση του εντύπου παρακολούθησης παιδιού με Σακχαρώδη Διαβήτη στο σχολείο», στις σχολικές μονάδες Π.Ε. Νομού Αττικής σύμφωνα με το υπ’αριθμ. 3/16-012020 απόσπασμα πρακτικού του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., σας κάνουμε γνωστό ότι εγκρίνουμε το με τροποποιήσεις «έντυπο παρακολούθησης παιδιού με Σακχαρώδη Διαβήτη στο σχολείο», και στις λοιπές σχολικές μονάδες Π.Ε. και Δ.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις εξής προϋποθέσεις:

1. Το επιμορφωτικό υλικό να μην συνοδεύεται από διάθεση ή προβολή οποιουδήποτε στοιχείου το οποίο αφορά έμμεση ή άμεση διαφήμιση παροχής υπηρεσιών ατόμων/φορέων/χορηγών ή δεν είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων.

2. Σε ό,τι αφορά το παραγόμενο έντυπο ο φορέας υλοποίησης: α) να παραχωρήσει δωρεάν τα δικαιώματα διανομής, αναπαραγωγής και χρήσης με οποιοδήποτε μέσο προς το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων ή τους εποπτευόμενους από αυτό φορείς, β) να μην πραγματοποιήσει μελλοντική εμπορική διάθεση του εν λόγω υλικού με την αναφορά της συγκεκριμένης έγκρισης του Υ.ΠΑΙ.Θ/ΙΕΠ.

3. Να τηρείται απαρέγκλιτα το νομοθετικό πλαίσιο αναφορικά με την προστασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια του σχολικού περιβάλλοντος και η αξιοποίηση του «Εντύπου Παρακολούθησης Παιδιού με Σακχαρώδη Διαβήτη στο σχολείο» να γίνεται αποκλειστικά από τον σχολικό νοσηλευτή, ο οποίος κρίνεται και ως καθ΄ ύλην αρμόδιος».

Το έντυπο

Η έγκριση

Υπουργείο: Κανένα άτομο πλην των εκπαιδευτικών δε μπορεί να παραμένει εντός σχολείου

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *