ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόσκληση: Πρόγραμμα  εξομοίωσης αποφοίτων Παιδαγωγικών Ακαδημιών

Διάδωσέ το

επιμόρφωση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εισαγωγή ενδιαφερομένων σε πρόγραμμα  εξομοίωσης αποφοίτων Παιδαγωγικών Ακαδημιών διετούς φοίτησης 

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του  Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με απόφαση της αριθμ.11/15.6.2021 συνεδρίασης της  Συνέλευσης, θα πραγματοποιήσει Πρόγραμμα Εξομοίωσης Τίτλων Σπουδών Αποφοίτων  Παιδαγωγικών Ακαδημιών διετούς φοίτησης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-22, σύμφωνα με  τις διατάξεις του ΠΔ130/1990, καθώς και τη διαδικασία εξομοίωσης η οποία υιοθετήθηκε από το Τμήμα και άλλα ΠΤΔΕ της χώρας. Στο Πρόγραμμα θα γίνουν δεκτοί δεκαπέντε (15)  απόφοιτοι Παιδαγωγικών Ακαδημιών διετούς φοίτησης, οι οποίοι θα κληθούν να  παρακολουθήσουν 20 υποχρεωτικά μαθήματα (0-20 έτη εκπαιδευτικής υπηρεσίας) ή 10  μαθήματα (εκπαιδευτική υπηρεσία άνω των 20 ετών) του προπτυχιακού Προγράμματος  Σπουδών του Τμήματος. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά σχετική αίτηση (βλ. υπόδειγμα) στο  ηλεκτρονικό πρωτόκολλο του Τμήματος (protocol@eled.duth.gr), από την 1ηΙουλίου 2021  έως και τις 30 Ιουλίου 2021. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από α) αντίγραφα τίτλων  σπουδών, β) πιστοποιητικά τυχόν πρόσθετων σπουδών μετεκπαίδευσης ή/και επιμόρφωσης με  αναλυτική κατάσταση μαθημάτων του αντίστοιχου προγράμματος και γ) βεβαίωση από την  οποία θα προκύπτει, συνολικά, η υπηρεσιακή τους κατάσταση και ειδικότερα τα έτη  υπηρεσίας τους στην εκπαίδευση. 

Η επιλογή των υποψηφίων για εισαγωγή στο Πρόγραμμα Εξομοίωσης θα πραγματοποιηθεί με  δημόσια κλήρωση ενώπιον της Συνέλευσης του Τμήματος. Η ημερομηνία και ώρα της  δημόσιας κλήρωσης θα ανακοινωθεί εγκαίρως στην ιστοσελίδα του Τμήματος. 

Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα της Εξομοίωσης θα  ενταχθούν στο φοιτητικό δυναμικό των αντίστοιχων μαθημάτων και θα έχουν τις ίδιες  υποχρεώσεις παρακολούθησης και αξιολόγησης με τους υπόλοιπους προπτυχιακούς φοιτητές.  

Ο Πρόεδρος του ΠΤΔΕ 

Η αίτηση

 

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *