ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόεδρος ΟΛΜΕ: “Το πιστεύουμε, δεν το πιστεύουμε ότι είχαμε χάκερς”

Διάδωσέ το

«Έχουμε και σήμερα πρόβλημα της ίδιας έκτασης με το χθεσινό, σημείωσε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ. Το ζήτημα είναι μην φτάσουμε πάλι πέντε η ώρα το απόγευμα και να μας απαντήσει το υπουργείο τι πρέπει να γίνει ή τι γίνεται»

«Να έρχεται το υπουργείο 5 το απόγευμα και να μας ενημερώνει ότι είχαμε χάκερς, το πιστεύουμε, δεν το πιστεύουμε, το ζήτημα είναι ότι 2 του μηνός ξεκινάνε οι πανελλαδικές εξετάσεις” είπε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Νικηφόρος Κωνσταντίνου, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, για την επίθεση που δέχεται από χθες το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων.

“Ας πούμε ότι θα έχουμε την ίδια επίθεση, δεν θα έπρεπε να υπάρχει μία ασφαλιστική δικλείδα, ένα παράλληλο σύστημα που να μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε ώστε να δοθούν τα θέματα; Ένα άλλο σύστημα ώστε να πάμε στη μετάδοση. Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο το υπουργείο. Δεν μπορεί να λέμε ότι δεχθήκαμε επίθεση από χάκερς. Και αν δεχόμαστε κάθε μέρα επίθεση από χάκερς στις πανελλαδικές, τι θα κάνουμε; Θα φτάσουν τα παιδιά μας να δώσουν εξετάσεις τον Ιούλιο;» τόνισε ο κ. Κωνσταντίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, επανέλαβε ότι οι εκπαιδευτικοί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την πρώτη στιγμή έδωσαν την λύση, ενώ χτύπησαν  καμπανάκι για την επόμενη μέρα των Πανελλαδικών. «Εμείς δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να τρομάξουμε κανέναν. Ούτε αυτό ήταν στόχος μας. Να λάβουμε μέτρα και να προστατεύσουμε το αδιάβλητο» υπογράμμισε.

Πηγή ΕΡΤ

Δείτε επίσης:

Νέα κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων: «Δεχθήκαμε επίθεση μεγατόνων» λέει ο Α. Κόπτσης

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …