ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προκήρυξη ΙΕΠ: Κάλυψη θέσεων με αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το

 

«Προκήρυξη ΙΕΠ: Κάλυψη θέσεων με αποσπάσεις εκπαιδευτικών» είναι ο τίτλος του σημερινού δελτίου ειδήσεων για εκπαιδευτικούς των ελληνικών δημόσιων σχολείων της χώρας μας, που ετοίμασε για το κοινό, το διαδικτυακό κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα” και εκφωνεί αυτή τη φορά η δασκάλα ΠΕ70 Λένα Μαγαλιού. Το δελτίο αναρτήθηκε στον ομώνυμο διαδικτυακό χώρο του καναλιού στο YouTube.

 

Πρόσβαση στον διαδικτυακό χώρο του καναλιού πατώντας εδώ και κάντε εγγραφή

Μπείτε για να ακολουθήσετε τη σελίδα του καναλιού στο Facebook εδώ

 

Για να μάθετε περισσότερα για την προκήρυξη του ΙΕΠ που αφορά στην κάλυψη θέσεων με αποσπάσεις εκπαιδευτικών:

Παρακολουθήστε τα προτεινόμενα δελτία ειδήσεων του καναλιού:

Πώς ο αξιολογητής θα κρίνει εκπαιδευτικούς με στιβαρές σπουδές;

ΟΛΜΕ: Ενιαία κείμενα για τη β΄ φάση της αξιολόγησης

Τα Ενιαία κείμενα για τη β΄ φάση της αξιολόγησης ανακοίνωσε η ΟΛΜΕ. Τα κείμενα που προτείναι αφορούν εννιά δράσεις σε άξονες άξονες αξιολόγησης
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Οι εκπαιδευτικοί αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών/τριων μας σε ένα σχολείο συμπεριληπτικό, δημόσιο και δωρεάν, που δε θα διαχωρίζει τους μαθητές και τις μαθήτριες και θα τους προσφέρει ενιαία τη γνώση.
Κοινή διαπίστωση είναι ότι τα σχολεία λειτουργούν χάρη στη φιλοτιμία, στην προσπάθεια και στην προσφορά των εκπαιδευτικών, όπως έδειξε και η περίοδος της καραντίνας. Οι εκπαιδευτικοί, εκτός από τα διδακτικά τους καθήκοντα, διεκπεραιώνουν πλήθος άλλων εργασιών και δραστηριοτήτων, μη σχετικές με το παιδαγωγικό τους έργο, ενώ συνεχώς επιφορτίζονται και με νέα καθήκοντα.
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ προτείνει οι Σύλλογοι Διδασκόντων/ουσών να κρατήσουν ενιαία στάση με βάση τις θέσεις του κλάδου, προκειμένου να εμποδίσουν την κατηγοριοποίηση των σχολικών μονάδων, συμπληρώνοντας την πλατφόρμα του ΙΕΠ με τα παρακάτω ενιαία κείμενα:
  • Σχέδιο Δράσης 1ου άξονα. Άξονας 1: Διδασκαλία, μάθηση, αξιολόγηση.
  • Βελτίωση των μέσων διδασκαλίας και των συνθηκών μάθησης. Διερεύνηση της επίδρασης των συνθηκών εργασίας και των συνθηκών διαβίωσης των εκπαιδευτικών στην παιδαγωγική διαδικασία, στη διδασκαλία και τη μάθηση.
Στην διάρκεια της χρονιάς θα γίνει καταγραφή των…Συνεχίστε την είδηση πατώντας εδώ

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …