ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολάκης: Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου ότι τα παιδιά του Δημοτικού κολλάνε λιγότερο;

Διάδωσέ το

Για «επιστημονικές αρλούμπες» έκανε λόγο στην τοποθέτηση του στη Βουλή ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας τη θέση ότι τα μικρά παιδιά δεν κολλάνε τον κορωνοϊό.

Η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη

«Θέλω να ρωτήσω τον φίλτατο Σωτήρη. Τον Τσιόδρα εννοώ. Ισχύει ή δεν ισχύει ότι η επιστημονική επιτροπή άλλαξε με πολιτική εντολή  σε τρία θέματα την επιστημονική της απόφασή ; Για το άνοιγμα των σχολείων, για το άνοιγμα του τουρισμού και για το άνοιγμα των γηπέδων; Η επιτροπή είχε πάρει αρνητική θέση για τα παραπάνω και έβαζε όρους και προϋποθέσεις και τελικά την άλλαξε. Εγώ δεν λέω ότι την πολιτική ευθύνη την έχουν οι επιστημονικές επιτροπές την έχουν οι κυβερνήσεις.    Όμως οι πραγματικοί επιστήμονες δεν υπακούουν σε εντολές πολιτικής διαχείρισης  λένε την άποψή τους και δεν την αλλάζουν. Λένε και επιμένουν στις απόψεις τους. Είναι ισχυρή η καταγγελία που κάνω, παίρνω όλο το βάρος. Ξέρω ότι έχουν φύγει άτομα από την επιστημονική επιτροπή ακριβώς για αυτόν το λόγο. Έφυγαν άτομα από την επιτροπή γιατί δεν άντεξαν αυτές τις παρεμβάσεις» είπε ο Παύλος Πολάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Σχολιάζοντας την σημερινή συνέντευξη τύπου, ανέφερε: «Η τελευταία αρλούμπα την οποία ακούω, είναι αυτό που λέει ότι τα μικρά παιδιά δεν κολλάνε. Τι λέτε ρε παιδιά; Παιδιά δε μεγαλώσαμε όλοι; Όταν 5 και 6 χρονών πηγαίναν στο σχολείο και στους παιδικούς σταθμούς δεν κόλλαγαν  όλα τις ιώσεις και τις έφερναν στο σπίτι; Ναι ή όχι; Πρέπει να είσαι γιατρός για να το καταλάβεις; Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου ότι τα παιδιά του Δημοτικού κολλάνε λιγότερο; Ο λόγος αυτού του μέτρου δεν είναι ότι τα παιδιά κολλάνε λιγότερο, περισσότερο κολλάνε, αλλά τα παιδιά τα μικρά δεν μπορούν να κάτσουν μόνα τους στο σπίτι, τα μεγάλα κάθονται έτσι γλιτώνουμε τις γονικές άδειες

 

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *