ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συγκροτήθηκαν τα 13 Περιφερειακά Συμβούλια Επιλογής στελεχών(συνεχής ενημέρωση)

Διάδωσέ το
Τα 13 Περιφερειακά Συμβούλια Επιλογής

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έδωσε στη δημοσιότητα τη συγκρότηση των 13 Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. και Κ.Ε.Α ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πατήστε παρακάτω για να δείτε αναλυτικά τα Περιφερειακά Συμβούλια Επιλογής :

1. Συγκρότηση ΑΜΘ 

2. Συγκρότηση ΑΤΤΙΚΗΣ 

3. Συγκρότηση Βόρειο Αιγαίο 

4. Συγκρότηση Δυτικής Ελλάδας 

5. Συγκρότηση Δυτ. Μακεδονίας 

6. Συγκρότηση Ήπειρος 

7. Συγκρότηση Θεσσαλία 

8. Συγκρότηση Ιόνιοι Νήσοι 

9. Συγκρότηση Κεντρική Μακεδονία 

10. Συγκρότηση Κρήτη 

11, Συγκρότηση Νότιο Αιγαίο

12. Συγκρότηση Πελοποννήσου  

13. Συγκρότηση Στερεάς Ελλάδας 

Διαδικασία

1. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Επιλογής, σε συνεδρίασή του που πραγματοποιείται μέσα σε δέκα (10) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων και με τη συγκρότηση που προβλέπεται κατά περίπτωση στην παρ. 3 του άρθρου 26 του ν. 4547/2018, επιλέγει τους υποψηφίους που έχουν τα τυπικά προσόντα για να γίνουν δεκτοί στις διαδικασίες επιλογής Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και καταρτίζει τους σχετικούς πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων ανά κλάδο και κατά αλφαβητική σειρά, παραθέτοντας την αιτιολογία περιπτώσεων υποψηφίων που δεν γίνονται δεκτοί. Το συμβούλιο κοινοποιεί τους πίνακες στο Τμήμα Προσωπικού της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, το οποίο μεριμνά για την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.
2. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά των πινάκων μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ανάρτησή τους. Οι ενστάσεις υποβάλλονται ιδιοχείρως ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) ή τηλεομοιοτυπία (fax).
3. Μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή τους, το συμβούλιο αποφαίνεται αιτιολογημένα για τις ενστάσεις, αναπροσαρμόζει τους πίνακες και ενημερώνει σχετικά τους ενδιαφερομένους με τη διαδικασία του τελευταίου εδαφίου της παρ. 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!
Προσωρινοί ενιαίοι αξιολογικοί πίνακες

Το συμβούλιο επιλογής καταρτίζει προσωρινούς ενιαίους αξιολογικούς πίνακες ανά κλάδο Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου, στους οποίους κατατάσσονται οι δεκτοί υποψήφιοι σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής των περιπτώσεων α’ και β’ της παρ. 1 του άρθρου 23 του ν. 4547/2018. Οι πίνακες κοινοποιούνται στο Τμήμα Προσωπικού της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, το οποίο μεριμνά για την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι παρ. 2 και 3 του άρθρου 3.

Κλήση των υποψηφίων σε συνέντευξη

Μετά την αναπροσαρμογή των προσωρινών ενιαίων αξιολογικών πινάκων, το Περιφερειακό Συμβούλιο Επιλογής ορίζει τις ημερομηνίες πρόσκλησης των υποψηφίων σε συνέντευξη. Η πρόσκληση, με τις ημερομηνίες κατά τις οποίες καλούνται οι υποψήφιοι στη συνέντευξη, αναρτάται στην ιστοσελίδα της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης τουλάχιστον σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την έναρξη της διαδικασίας

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *