ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας: Ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση για νομικά θέματα της εκπαίδευσης

Διάδωσέ το

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Γραφείο Νομικής Υποστήριξης πραγματοποίησε ενημερωτική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Απρόοπτες Περιστάσεις: Νομικά Ζητήματα της Εκπαίδευσης στον καιρό του Covid-19», την Πέμπτη 18 Ιουνίου.

Η ημερίδα, που προσέλκυσε κόσμο από την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και γονείς, πραγματεύτηκε πληθώρα θεμάτων όπως: Πειθαρχικό Δίκαιο, Σχολικές Εκδρομές, Οικογένεια και Άδειες Ειδικού Σκοπού και Εγγραφές στις σχολικές μονάδες. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής ΑΠΘ κ. Ιωάννης Ιγγλεζάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στην Εκπαίδευση. Τη διαδικτυακή συνάντηση χαιρέτισε η Γενική Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ κα Αναστασία Γκίκα, η οποία εξήρε τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας και δήλωσε την αμέριστη στήριξη και τη συνεργασία του ΥΠΑΙΘ με την ΠΔΕ.

Η ημερίδα μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω livestreaming από το κανάλι  της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης :

www.webtv.kmaked.eu και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η ΠΔΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος και την κα Φουνταλή Σοφία για την κάλυψη της εκδήλωσης με την παροχή διερμηνείας.

 

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *